Медичний рюкзак груповий

Військовий медичний рюкзак використовується для зберігання та перенесення лікарських препаратів та обладнання по наданню невідкладної допомоги.
Зверху виріб має 4 джгути-турнікети для зупинення кровотечі, всередині тактичний рюкзак обладнаний повним комплектом необхідних підсумків – панелей для розміщення медикаментів та розхідних матеріалів. За потреби велика зовнішня кишеня може від’єднуватися та експлуатуватися в якості окремої, компактної сумки. Простір між основним рюкзаком та кишенею використовується для зберігання дрібних речей, документів.

Рюкзак для медика містить всередині набір сумок-аптечок, які надійно зафіксовані широкими велкро-застібками на тильному боці виробу. Велика зовнішня кишеня обладнана всередині кількома рядами еластичних чарунок, а також вміщує компактні аптечки. Використання інноваційної системи PALS/MOLLE дозволяє варіювати набір підсумків та адаптувати його під індивідуальні потреби конкретного медика. За допомогою поясного ременю та зйомних плечових лямок тактичний рюкзак медика надійно фіксується, утримуючись навіть під час активних рухів та бігу. В якості основного матеріалу виробник використовує суперміцну нейлонову тканину Cordura 500 D. Серед її основних переваг: тривалий термін експлуатації, стійкість до тертя та зношення, спеціальний захист від бруду, оливи, вологи. Тканина не фіксується пристроями нічного стеження. Чарунки виготовлені з хайполону, що дозволяє мінімізувати загальну вагу та підвищити надійність виробу. Плечові лямки, пояс та спинка мають вентиляційні отвори для забезпечення своєчасного відведення вологи. Бічні панелі та спина військового медичного рюкзаку містять пом’якшувальні вставки для більш комфортного носіння. Знаки особистої ідентифікації прикріплюються за допомогою текстильної застібки (петлі).

Продумана конструкція вдало поєднує велику місткість та зручність використання. Навіть наповнений рюкзак не перешкоджає вільним рухам людини, не натирає шкіру у місцях інтенсивного контакту (плечі, спина, пояс).
Купити медичний рюкзак стане вдалим рішенням для військовослужбовців, які виконують бойові завдання на Сході України або ж проходять навчання в польових умовах. Рюкзак парамедика може використовуватися під час туристичних походів, на риболовлі чи полюванні.

З допомогою нашого сайту ви зможете придбати рюкзак тактичний безпосередньо від виробника, без націнок та з гарантією справжності бренду Velmet. Вся продукція має необхідні сертифікати якості міжнародного формату та поставляється не тільки на ринок України, але й у країни НАТО. Наші консультанти готові надати змістовні відповіді стосовно кожного товару, відповісти на ваші запитання та допомогти зробити оптимальний вибір з врахуванням всіх особливостей вашої діяльності.

velmet.ua
Робота додана: 10.06.24

Вгору