Нагрудники Chest Rig та Chest Harness

Нагрудники Chest Rig і Chest Harness є найпростішім варіантом розвантажувальних систем. Виріб призначений для розміщення армійського спорядження та засобів індивідуальної екіпіровки. Завдяки максимально простій будові модель приваблює своєю практичністю, невеликою вагою та легкістю експлуатації.

Сьогодні тактичні нагрудники даного типу широко застосовуються у військових умовах, а також – у спортивній галузі (страйкбол, туризм), у мисливстві та рибній ловлі. Конструкція дуже зручна і не перешкоджає активним рухам людини, не впливає не здатність здійснювати різноманітні маневри. Завдяки компактним розмірам та ергономічній будові нагрудник може швидко бути знятий (навіть якщо є повністю завантаженим). Це є суттєвою перевагою у порівнянні з більш складними моделями похідної екіпіровки. З іншого боку нагрудник chest rig в Україні використовується здебільшого для експлуатації у мирних умовах, адже для перебування у зоні бойових дій солдат потребує надійного захисту з використанням броньованих плит.

Особливістю даної моделі є відсутність спинної частини та укорочена довжина. Це робить нагрудник простішим у використанні, не заважає при поворотах корпусу. Завдяки мінімальній вазі та можливості адаптації стандартного виробу під свій розмір використання чест рігу є дуже комфортним та зручним. Такий тактичний нагрудник – не важкий і не громіздкий, без габаритних жорстких частин. У порівнянні з традиційними бронежилетами він потребує дуже небагато місця для перевезення чи зберігання. Завдяки наявності анатомічних шлейок та вставок з 3 D сітки мінімізується натирання шкіри та стискання тіла. Виріб не має відкритих швів, що також забезпечує підвищений комфорт і можливість довготривалої експлуатації. Нагрудник армійський – це вдалий вибір для перенесення найрізноманітніших речей, від магазинів (автоматних і пістолетних) до медичної аптечки, кишенькових ліхтариків, засобів мобільного зв’язку, гідраторів.

Компанія VELMET випускає моделі 2 видів: традиційні та модульні. В першому варіанті виріб має незйомні, пристрочені підсумки. Модульні вироби приваблюють можливістю комплектації підсумками за вашим бажанням, а також – їх зміни за потребою. Комплектація гумовими вставками та паракордом забезпечує можливість адаптації під конкретний розмір. Нагрудник є наскільки компактним, що поверх нього нерідко вдягають сумку або ж похідний рюкзак. Навівавтоматичний замок «фастекс» швидко розкривається при натисканні кількома пальцями руки.

Виріб виготовлений на основі інноваційної системи MOLLE (PALS). Він має чарунки по всьому обхвату грудини, а також – на плечових лямках. Нагрудник MOLLE зшитий з нейлонових строп підвищеної міцності, має одну продольну вставку. Тканина пройшла DWR обробку, тому є резистентною до дії води, оливи, бруду, агресивних хімічних сполук. IRR захист робить річ невидимою у променях тепловізорів. Нагрудники Велмет є практичним та зносостійким видом розвантажувальних систем, які своєю якістю не поступаються дорого вартісним європейським аналогам. Вони розраховані на інтенсивне використання в складних кліматичних умовах, не бояться тертя та вигорання на сонці, відрізняються значною вагопідйомністю.

Консультанти нашого інтернет-магазину готові надати будь-яку додаткову інформацію про виріб та особливості його експлуатації. За потреби ми допоможемо здійснити оптимальний вибір, враховуючі ваші побажання та фінансові можливості.

velmet.ua
Робота додана: 10.06.24

Вгору