Комплект тактичного обвісу на АК

Все частіше власники вогнепальної зброї виявляють бажання вдосконалити експлуатаційні характеристики свого виробу. Для цього вони використовують різноманітні доповнення у вигляді окремих кришок для ствольних коробок, кронштейнів над газовою трубкою, цівок.
В інтернет-магазині VELMET можна вигідно і швидко купити комплект тактичного обвісу на АК. За допомогою цього аксесуару можна додатково кріпити на зброю прибори нічного бачення, біподи, прицільні пристрої, ліхтарик та інше обладнання. Це практичний та недорогий спосіб вдосконалити базову модифікацію автомата Калашникова, надавши йому більшої функціональності. Купивши обвіс тактичний в інтернет-магазині, ви будете впевнені у його надійності та відповідності існуючим військовим специфікаціям. За допомогою тюнінгу можна не тільки підвищити експлуатаційні характеристики своєї зброї, але й надати їй сучасного вигляду.

Комплект тактичного обвісу на АК від магазину «Велмет» складається з трьох частин:

* Кришки ствольної коробки – сумісна з усіма моделями АК, а також – з карабінами (які були виготовлені на базі автомату Калашникова). Надає можливість здійснювати монтаж прицільних пристроїв, що встановлюються на інтегровану планку. Монтаж кришки здійснюється за допомогою 5 гвинтів.

* Кронштейну під газову трубку – цільнофрезерувальний кронштейн, який прикріплюють до цівки з використанням 4 гвинтів. Формує планку Пікатіні – допоміжну кріпильну арматуру, на яку навішується різноманітне приладдя (тактичні ліхтарі, приціли коліматорні та оптичні, сошки, цілевказники лазерні).

* Цівки – монтується на штатне місце цівки АК. З трьох боків оснащена планками Пікатіні. Призначена для установки додаткового обладнання - лазерних цілевказників, підствольні ліхтарів, рукояток тактичних, а також – рейок над газовою трубкою.

Даний вид тюнінгу для зброї виготовляється з високоякісних матеріалів, що гарантує безпечність, функціональність та довговічність комплекту тактичного обвісу. В якості основного матеріалу використовується алюміній авіаційний, є також вставки з титану і сталі.
В онлайн каталозі нашого магазину можна швидко купити тактичний обвіс в Україні, ціна якого є найбільш привабливою. По своїй якості наші аксесуари для зброї нічим не поступаються відомим світовим аналогам, а їх ціна приємно здивує вас доступністю. Оформити заявку можна цілодобово. За потреби менеджери магазину нададуть безкоштовні консультації стосовно товару, допоможуть подати замовлення.

velmet.ua
Робота додана: 10.06.24

Вгору