Гаманці «Baellerry»

Гаманець на подарунок – за та проти

Гаманець – річ дуже потрібна. Проте, якщо ти обираєш гаманець на подарунок, треба робити це з обережністю. Як мінімум, треба визначитись чи є забобони з цього приводу в людини, котрій його дарують. Так, на дворі 2021 рік, але повір’я, що «гаманець не можна дарувати» ще міцно сидить в наших умах. Але ми згодні з міфом про те, що не можна дарувати порожній бумажник. На нашу думку, це більше не про прикмети, а про банальну ввічливість та повагу.

Якщо ти визначився, що подарунком буде саме гаманець, давай п’ять – хороший вибір. Ось три причини чому подарувати «будиночок для грошей» буде прямим попаданням в ціль:

Універсальність. Такий подарунок можна піднести як чоловіку, так і жінці. Вік також не має значення (з віком змінюється лише дизайн). Цей аксесуар можна презентувати абсолютно на будь-яке свято: 8 березня, день народження, Новий рік.
Користь. Гаманець – це корисний аксесуар. Можеш бути впевнений – він не буде валятися без діла та припадати пилом в людини, котрій його подарували.
Стиль. Зараз гаманці перестали бути лише гаманцями. Сучасні жіночі та чоловічі гаманці можна носити як окремий аксесуар. Вони зроблені у вигляді маленької сумочки чи клатчу, а різні принти додають завершеності образу.

Різноманітність форм та кольорів гаманців Baellerry

На сайті інтернет-магазину «5 чудес» представлені базові моделі чоловічих та жіночих гаманців:

З вертикальною чи горизонтальною застібкою;
З еко-шкіри та еко-замші;
Міні-гаманці або клатчі;
З довгим ремінцем, петелькою чи без них.

Всі моделі представлені в пастельних кольорах. Це дуже зручно, коли не зовсім розумієш смаки того, кому збираєшся дарувати гаманець. Однотонна модель – завжди буде доречна.

До того ж, наші жіночі гаманці на подарунок можна носити як всередині великої сумки шопера або тоута, так і як самостійну одиницю – маленький клатчик. Наприклад, така модель як сумка-гаманець Baellerry 3 в 1 у пудровому відтінку користується популярністю серед дівчат.

А екологічні матеріали зроблять подарунок більш приємним для людини, яка турбується про навколишнє середовище.

Як оригінально подарувати гаманець

Щоб назавжди позбутися стереотипів про цей подарунок потрібно що? Правильно, якось оригінально його піднести.

В першу чергу при врученні людина бачить обгортку. Тому, безперечно, вона повинна бути святковою та красивою. На допомогу прийдуть подарунковий та крафтовий папір, яскраві стрічки та мотузки. Проте, що ти даруєш гаманець відомого бренду, можна залишити його в оригінальному пакеті.

Якщо треба подарувати гаманець коханому чи коханій, можна обіграти, поклавши всередині прикольні візитки чи купони (наприклад, купон на похід до лікаря). Якщо треба бути більш серйозним, то стануть у пригоді подарункові карти чи сертифікати.

Ваші подаруночки ми доставляємо по всій Україні. Відкидай стереотипи, даруй гаманці та радуй своїх близьких.

Робота додана: 19.03.21

Вгору