Термоси та кермокружки

Термоси та пляшки

Чому ми «за» багаторазові пляшки та кружки

Ну, по-перше, це стильно. Йти на зустріч з друзями або дівчиною з м’ятою пластиковою пляшкою якось не комільфо. Інша справа – власна термокружка.

По-друге, можна непогано зекономити, зробивши каву вдома і не переплачувати у вуличній кав’ярні.

По-третє, це зручно. Можна пити прямо на ходу, на бігу, на льоту. Бо зручний клапан дозволяє це зробити, не заляпавши весь одяг напоєм.

І, по-четверте, це екологічно. Уся усвідомлена молодь перейшла на сторону добра, тобто екологічного використання ресурсів. Більше ніяких пластикових пляшок, тільки багаторазові власні кружки, стакани.


Для кого термокружка – це мастхев?

Взагалі, термоси, термокружки та пляшки для води мають бути майже не в кожного. Але є ті, для яких такий посуд стане мастхевом. Тож, кому подарувати термопосуд:

Мандрівнику. Гори, море, закордонні краєвиди – це безумовно круто. Але набагато приємніше подорожувати з теплими обіймами свого супутника та теплим чаєм в термосі.

Любителям активного відпочинку. Хоч на рибалку, хоч в похід, хоч на гірські покатушки – термопосуд буде завжди доречним.

Молодій мамі. О так, молоді мами добре знають, як це кільканадцять годин кружляти по парку з коляскою. Тому, влітку багаторазова пляшечка для води, а взимку термокружка, стануть вірними товаришами.

Колезі. Так, так, кава та напої є в безлімітному доступі в офісі. Але є ситуації ( в декого кожен день), коли спізнюєшся на роботу й щоб не прийти злим та голодним, треба захопити з собою хоча б кружечку кави.

Кавоманам та чаєлюбам. Без зайвих розмов – кавомани оцінять. І чим більший об’єм кружки, тим краще.



До речі, піднести такий презент можна якимось оригінальним способом. У термос або термокружку налити запашну каву або взагалі покласти морозиво (ідея не наша, палкий привіт серіалу «Фіксики»). Звичайно, якщо людина, котрій даруєш, з гумором та оцінить такий перформанс.

Термоси та пляшки в магазині «5 чудес»

В нашому інтернет-магазині ти знайдеш оригінальні термокружки та пляшки різні за об’ємом, кольором, з трубочкою чи без. В нас є:

Пляшки для води на 500 мл My bottle;
Пляшки для води на 600 мл New B.;
Термокружки Starbucks.

Купити термоси та пляшки на подарунок можна лише в декілька кліків. Ми доправимо ваше замовлення в Київ, Одесу, Львов, Харків, Запоріжжя та інші міста України.

Робота додана: 19.03.21

Вгору