Категорія «Подарункові набори»


Подарункові набори – це паличка-рятувалочка на будь-яке свято. Готові набори дають можливість не паритись над питанням «а що ж особливого подарувати на цей раз?».

Плюси подарункових наборів

Унікальність. Кожен наш бокс на 100% унікальний. Бо ми збираємо їх вручну вже безпосередньо в магазині. Наша команда профі з бездоганним смаком легко збере твій бездоганний бокс.
Естетичність. Наповнення наших наборчиків красиво підібране в єдиній стилістиці та кольоровій гамі. Вони прийдуться до душі найвибагливішим естетам та візуалам.
Красиве оформлення. Подарункові бокси складені в стильну крафтову коробку. До того ж, на кожну коробку йде крута наліпка на вибір (може варіюватись в залежності від свята чи настрою).
Зручність. Скажи, зручно, коли красиві та корисні штучки складені разом? А ми вже все продумали і зробили симбіоз корисних гаджетів та девайсів з милими листівками, блокнотами, солодощами. Все разом воно виглядає ефектно та вражаюче.

І є ще дещо. Ми робимо секретні набори. Секретні, бо те, що буде всередині залишається для тебе таємницею до моменту відкриття коробки. Ти говориш свої побажання з приводу функціоналу, бюджету, кольору. І на основі них ми робимо наповнення сюрприз-боксу. Але ти нікому! Це ж секрет.

Подарункові набори – завжди доречно

Дійсно, готові бокси будуть завжди доречні для будь-кого на будь-яке свято. І щоб пошук потрібного подарунку займав якомога менше часу, ми розподілили їх на категорії:

Для дівчини;
Для подруги
Для хлопця;
Для мами;
Імениннику;
Дитячі;
Для коханих.

Для кожного з них ми підготували особливі презенти з купою фішок.

Подарунки, які дарують дівчата дівчатам, повинні бути яскраві та функціональні. Такі в нас є: там зібрані чашки, тканинні маски, смішні шкарпетки, косметичні пов’язки та багато-багато-багато смачняшок. Подарункові набори косметики – завжди хороша ідея для подарунку дівчині.

Для хлопця, друга, тата, дідуся – в нас знайдеться щось незвичне для всіх. Навіть якщо цей «хлопець» начальник. Для нього ми підготували бокс із повербанком у витриманому стилі.

Для найрідніших – мами та бабусі – в нас є цілий рай кавово-шоколадно-зефірних подарунків. Звичайно, милі листівки, на яких можна написати палке побажання, також в коробці.

Що подарувати дитині, особливо імениннику/іменинниці, завжди актуальне питання. Подарункові набори на день народження вирішують проблему на раз-два. І це не тільки солодощі. Ми пропонуємо побалувати підлітків трендовими слаймами, попсокетами, блокнотами, шкарпетками з модними лого.

Питання з подарунком на 14 лютого знято з порядка денного. Заходь у розділ «для коханих» і шукай те, чим хочеш порадувати свою половинку.

Замовити коробку з подарунками можна в інтернет-магазині «5 чудес». Ми доставимо твою посилку в будь-яке місто України лише за декілька днів.

Робота додана: 19.03.21

Вгору