Бездротові навушники

Навушники

Бездротові навушники – це супертренд сучасної активної молоді. І це вже не дань моді, а необхідність. Бо шалений ритм життя змушує робити декілька дій одночасно. І нехай ми не Юлії Цезарі, проте є штуки, які допомагають нам справлятись зі справами на 100%.

Для кого бездротові навушники особливий мастхев

Спортсмену. Ти відвідуєш спортзал чи просто бігаєш кожного ранку в парку? Тоді для тебе якісні навушники такий самий мастхев як і зручні кросівки.
Домогосподарці. Розмовляти по телефону, прибирати та розважати дитину – ізі. Звичайно, коли в тебе є такий девайс як вставні бездротові навушники.
Меломану. Якщо ти не хочеш розставатися з улюбленими треками ні в метро, ні на вулиці, ні в торговельному центрі, то ідеальним рішенням будуть бездротові «затички».
Молодій мамі. З таким аксесуаром можна дивитися фільми в повноцінному звучанні, не хвилюючись, що дитина може прокинутись. Краще обрати модель з закритим акустичним оформленням.
Офіс-менеджеру. Дуже цінна штука для працівника кол центру чи офіс-менеджера. Проте при виборі слід звернути увагу на систему шумозаглушення, час роботи без підзарядки, наявність мікрофона.
Геймеру. Експертам в онлайн іграх потрібна гарнітура з мікрофоном. До того ж, важливим фактором є чистий та об’ємний звук навушника.

Безперечні переваги бездротових навушників

Відсутність дроту. Бездротові навушники – це ж просто революція в області аудіо девайсів. Ніяких тобі вузликів, годинних розплутувань, заломів дроту з наступною «смертю» одного з навушників.

Віддаленість від джерела підключення. Віддаленість від смартфону чи планшету, до якого підключені навушники вкладиші може складати десятки метрів. Отже, місцезнаходження джерела звучання не важливе.

Свобода дій. Хай живе свобода дій! Це означає, що не треба більше бути «на прив’язі» й можеш дивитися кіно в будь-якій зручній позі, а в спортзалі ніщо не буде сковувати рухів.

Додаткові плюшки. Більшість сучасних бездротових моделей мають декілька корисних додаткових функцій, на кшталт вбудованого аудіоплеєру чи накопичувача для сховища фонотеки.

Не ***********. Зі зручним кейсом точно відпадає така проблема як втрата одного навушника. Комфортний «будиночок»-підзарядка збереже пару на весь час експлуатації.

Можна розділити навушник з другом чи дівчиною. Дуже зручно, коли дивишся цікаві подкасти та не хочеш по другому разу переказувати зміст. Одне «вухо» в тебе, інше – в неї, от і рішення.

В інтернет-магазині «5 чудес» представлені вставні та вакуумні моделі бездротових навушників у білому та чорному кольорах. В залежності від якості звучання, часу роботи без підзарядки, системі шумозаглушення варіюється ціна на бездротові навушники.

Робота додана: 19.03.21

Вгору