Тексты для сайта "Світ рослин"
50 грн. 1 годину

Опис Алліума Caeruleum 5+
Алліум Caeruleum - багаторічна, декоративна рослина. Вона дуже красива і незвичайна, її ще називають блакитною королівською цибулею. Листя квітки дуже довгі, до 25 см. В середині червня вони починають жовтіти, і коли листя повністю зів'яне, з'являється квітконос від 50 до 80 см, а на його кінці - щільне кулясте суцвіття, діаметром 8 см, ніжного і чисто-блакитного кольору, що складається з маленьких квіточок, які розкриваються поступово. Цвіте Алліум з початку липня, протягом півтора місяця. У міру цвітіння, забарвлення змінюється з блакитного до бузкового, потім, до ***********.

Посадка і догляд за алліумом Caeruleum
Алліум - досить зимостійка рослина і не вимагає укриття на зиму. Його не потрібно викопувати на літо - квіти ростуть на одному місці протягом багатьох років. Вони мають хороший імунітет і не уражаються хворобами. Ділянку для посадки слід вибирати відкриту і сонячну, допускається легке затінення. Перед посадкою рекомендуэться обробити цибулини, попередьо зануривши їх у розчин Актари і фундазолу. Садять алліум восени або в кінці серпня, в гумусному ґрунті, на глибину діаметром в три цибулини. Після посадки грунт слід рясно полити. В кінці літа вносять деревну фосфорно-калійні добрива. Полив помірний - по мірі висихання грунту.

Переваги сорту
Теплолюбна рослина
Невибаглива в догляді
Міцний імунітет до хвороб і шкідників
Хороша морозостійкість
Як використовувати в ландшафтному дизайні
Квіти Алліуму, завдяки своєму розміру, підходять для вирощування на невеликих плантаціях з посушливим грунтом. Вони добре виглядають на одній грядці з різними травами і польовими квіточками. Якщо квіти засушити, з них можна зробити красиві композиції та ікебани. Купити цибулини алліум Caeruleum 5+ можна прямо зараз, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині "Світ Рослин" !

svitroslyn.ua
Тексты для сайта "Світ рослин" изображение 1

Тексты для сайта "Світ рослин" изображение 2

Робота додана: 18.03.21

Вгору