Описание для сайта "Світ Рослинн"
50 грн. 1 годину

Опис Шльопанців чоловічих синіх 41 р
Напевно всі погодяться, що найзручніше взуття в літню пору - це шльопанці, а якщо вони виготовлені з якісного матеріалу, то Вашим ногам буде комфортно і затишно. Чоловічі шльопанці виконані з інноваційного полімеру високої якості Croslite, який робить взуття легким і міцним, так як він не піддається зносу і різним ушкодженням, не тріскається і не рветься. Також цей матеріал витримує температури від - 20 ° C до 40 ° C. Чоловічі шльопанці мають гарний синій колір, двох відтінків, який не змінюється ні за яких впливах. Підошва дуже зручна, пристосовується під форму ступні при носінні, не ковзає на вологій поверхні. У верхній частині взуття розташовані дрібні отвори для провітрювання ніг. Шльопанці невибагливі в догляді, довговічні у використанні.

Призначення Шльопанців чоловічих синіх 41 р
Чоловічі шльопанці - універсальне взуття, яке можна використовувати в різних ситуаціях не тільки в літній період, а й в зимовий час. Вони незамінні при тривалих подорожах, поїздках за місто. Завдяки стильному і красивому дизайну, їх не соромно одягнути на прогулянку по місту. Без такого взуття просто не обійтися при відвідуванні лазні і сауни. Відпочивати на яхті або ловити рибу на човні потрібно в зручному взутті. Шльопанці чудово підійдуть для цих цілей. Для тих чоловіків, які люблять проводити час на присадибній ділянці шльопанці стануть просто ідеальним взуттям для літнього сезону. Вони невибагливі в догляді, так як просто і легко миються за допомогою звичайного мила і губки, не вбирають в себе вологу і швидко висихають. Комфорт і зручність, стильність і універсальність отримують чоловіки, придбавши це взуття.

Переваги
-Комфортність і практичність
-Універсальність взуття
-Екологічність
-Пристосовані для робіт на присадибній ділянці
-Не схильні до механічних пошкоджень і зносу
-Невибагливі у догляді

Купити Шльопанці чоловічі сині 41 розміру можна в нашому інтернет-магазині "Світ Рослин" в один клік! Для цього, заповніть форму замовлення на нашому сайті і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

svitroslyn.ua
Описание для сайта "Світ Рослинн" изображение 1

Робота додана: 18.03.21

Вгору