Брендування спецодягу (нанесення логотипу)

Брендування одягу є важливою складовою сучасного корпоративного стилю. Це – простий та ефективний спосіб надати унікальності та впізнаваності звичайній уніформі, сформувати бажаний імідж. Такий прийом допомагає не тільки підвищити статус самої компанії, але й виконує функцію прихованої реклами. Нанесення логотипу можливе на спецодяг різного типу: на куртки, напівкомбінезони, халати, сорочки, футболки, головні убори тощо.

Основні завдання брендування спецодягу

Сучасна людина сприймає переважну частину інформації візуально. Завдяки цьому суттєво зростає значення корпоративної символіки та ефективність її використання. На сьогоднішній день це один з найпопулярніших засобів активного просування бренду, який успішно конкурує з більш традиційними прийомами – виготовленням візитних карток та оформленням рекламних вивісок.

Професійне брендування одягу спрямоване на реалізацію цілого комплексу важливих завдань:
• Ідентифікація співробітників. Логотип свідчить про належність людини до конкретної компанії. Це значною мірою полегшує пошук потрібного консультанта серед великої чисельності клієнтів та представників компанії.
• Створення сучасного іміджу. Переважна більшість провідних компаній світу та України використовує брендування одягу для працівників. На сьогодні це є однакою високого рівню та гідного ставлення до персоналу, а також – поваги до клієнтів.
• Ненав’язлива реклама. Під час виконання зовнішніх робіт працівники, вдягнені в брендований спецодяг, привертають неабияку увагу. Це сприяє ефективному просуванню бренду на внутрішньому ринку послуг, заохочує потенційних замовників до співпраці.

Таким чином, брендування одягу можна розглядати як мультизадачне вирішення ключових завдань для розвитку бізнесу.


Технології та вартість нанесення логотипу на уніформі

Замовник обирає на власний розсуд місце нанесення зображення, його розмір і колір, а також – технологію виготовлення. За потреби ми завжди готові надати кваліфіковану консультацію та допомогти з вибором. Найпопулярнішими місцями для брендування спецодягу є: нагрудні кишені, спина та рукави. Логотип можна розмістити на куртці, сорочці, напівкомбінезоні, худі, жилеті, куртці, лісці та іншому одязі, а також – на головних уборах та захисних касках.

Ми пропонуємо ефективні та надійні технології брендування уніформи:
• Трафаретний друк (шовкотрафарет).
• Термоперенесення зображення (термодрук).
• Вишивка тексту або зображення.
• Наклейки.
• Шеврони.

На кінцеву вартість замовлення впливає вид технології, різноманіття кольорів, розмір зображення та кількість одиниць в товарній партії. Визначення остаточного терміну виготовлення замовлення відбувається в індивідуальному порядку, з менеджером. Завдяки активній співпраці нашої компанії з провідними субпідрядними організаціями України ми завжди готові надати оперативні та доступні послуги з нанесення логотипу на спецодяг. Ми допоможемо знайти найкращих виконавців та отримати вигідні знижки.

Работа добавлена: 09.06.24

Наверх