Портативна зарядна станція ECOFLOW RIVER

Портативна зарядна станція ECOFLOW RIVER призначена для обслуговування енергетичних потреб офісу та будинку, підзарядки різноманітної техніки та гаджетів. В комплект входять розетки змінного струму (2 шт.). Робочий ресурс розрахований на одномоментне живлення до 9 пристроїв. Загальна потужність – 288 Вт\год, з виходом 600 Вт. Використання технології EcoFlow X-Stream забезпечує швидку зарядку за оптимальний проміжок часу (до 60 хв. – в діапазоні 0%... 80%, повний заряд – 96 хв.).

Даний вид обладнання сумісний з переважною більшістю побутової та офісної техніки. Об’єктивною перевагою є наявність чистої синусоїди вихідної потужності струму, що дає можливість живлення окремих пристроїв до 1800 Вт, при активації режиму X-Boost. Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати пристрої, потужність яких не перевищує 1200 Вт.
Модульна конструкція RIVER здатна задовольнити ваші зростаючі потреби – завдяки наявності додаткового акумулятора потужність збільшується майже вдвічі (288 Вт\год… 576 Вт\год).

Основні переваги

• Зручність – ідеальне поєднання невеликої ваги (5 кг) та мобільності обумовлює простоту використання портативної станції. Це вдале рішення для експлуатації вдома чи на природі, для транспортування на великі відстані. Наявність ергономічної ручки робить користування ще більш простим.
• Надійність – міцний корпус і набір якісних комплектуючих забезпечують резистентність виробу до механічних пошкоджень, перепадів температур та атмосферних впливів.
• Функціональність – подвоєна потужність дозволяє одночасно заряджати або тримати увімкненими до 9 пристроїв. Зарядка X-Stream вражає швидкістю. Завдяки ексклюзивній технології EcoFlow X-Boost потужній потенціал збільшується до 1800 Вт, з можливістю живлення навіть енергоємної техніки (газонокосарка, пилосос, мікрохвильова).
• Універсальність – виробник пропонує декілька способів зарядки: від 2-х сонячних панелей (ємність 110 Вт), від стандартної розетки та від автомобільного акумулятора. В залежності від обраного типу, час повного зарядження варіюється в межах 1-3 годин.

Товар укомплектований всім необхідним для роботи. Крім самої портативної станції, в коробці ви знайдете три види кабелю, інструкцію для користування та гарантійну документацію.

Работа добавлена: 09.06.24

Наверх