Система тренування навичок програмування

Система призначена для вирішення задач з програмування.

У системі є каталог задач різного рівня складності, які розбиті на категорії за темами. Кожна задача має текст умови, формат вхідних та вихідних даних та їх приклад. Тестові вхідні та вихідні дані користувачу не відомі і задаються адміністратором для кожної задачі окремо. Користувач може писати код програми прямо на сторінці з задачею, на якій встановлено редактор з підсвічуванням синтаксису. Код можна писати на мовах C, C++, C#, JAVA.

Розв’язувати задачі можуть тільки зареєстровані користувачі.

Програма компілюється та результат вихідних даних порівнюється з правильними. Якщо, всі тести було пройдено – то задача зараховується. Якщо тести не були пройдені, то про це повідомляється користувачу і він може спробувати вирішити задачу ще. Якщо у результаті виконання програми сталась помилка – користувач побачить відповідне повідомлення з текстом помилки.

У системі можуть проводитись змагання між користувачами. До змагання додаються задачі, які користувачі мають розв’язати за певний проміжок часу. Проміжок часу можна встановити будь-який.

У системі існує рейтинг всіх користувачів.

В особистому кабінеті користувач може подивитись свій рейтинг, редагувати свої персональні дані, подивитись код усіх спроб вирішення задач та подивитись змагання, я яких він бере участь.

Керування системою проводиться адміністратором з панелі керування.

Система тренування навичок програмування изображение 1

Система тренування навичок програмування изображение 2

Система тренування навичок програмування изображение 3

Система тренування навичок програмування изображение 4

Система тренування навичок програмування изображение 5

Система тренування навичок програмування изображение 6

Работа добавлена: 14.05.17

Наверх