Система тестування рівня знань

Програма призначена для створення тестів в панелі керування та можливості брати участь в цих тестах в клієнтській частині.
Система має три ролі користувачів: учень, викладач та адміністратор. Сама система розподіляється на дві частини: клієнтська частина для учнів та адміністративна частина для вчителів і адміністраторів. Вчитель має змогу створити новий тест, редагувати вже створений тест, додавати час проведення тесту, керувати запитаннями до тесту та відповідями до запитань. Учень може брати участь в тестуваннях в клієнтській частині. Адміністратор має змогу керувати статусом користувачів, змінюючи їх ролі та керувати всіма тестами, які створив будь-який викладач.
Запитання тесту можуть бути чотирьох типів: з однією правильною відповіддю, з декількома правильними відповідями, відповідь словом та відповідь на зіставлення. Коли викладач додає запитання, він має вказати текст запитання, обрати тип запитання та максимальну кількість балів за правильну відповідь. Після цього треба вказати варіанти відповідей та який з цих варіантів правильний.
На головному екрані учень/студент може побачити найближчі онлайн тестування. Взяти участь в тесті може лише авторизований учень, авторизація можлива тільки після реєстрації. Для кожного учня питання генеруються у випадковому порядку. В будь-який момент часу учень може повернутися до будь-якого запитання та змінити свою відповідь на іншу.
На вирішення тесту в учня є обмежений проміжок часу. Коли час тесту спливе, тест автоматично завершується, та внесуться дані учня в рейтинг. Також учень може завершити тест самостійно, якщо впорався з усіма запитаннями раніше наданого часу. Після завершення тесту всі учасники можуть побачити рейтинг. В рейтингу відображається кількість балів кожного з учнів, на якому він місці та яка максимальна кількість балів за цей тест.

Система тестування рівня знань изображение 1

Система тестування рівня знань изображение 2

Система тестування рівня знань изображение 3

Система тестування рівня знань изображение 4

Система тестування рівня знань изображение 5

Система тестування рівня знань изображение 6

Работа добавлена: 14.05.17

Наверх