Революція на ринку приватного житла!

Сьогодні збудувати будинок за два місяці — це реально, завдяки новій каркасній технології, яка прийшла на зміну традиційному будівництву та набирає все більшої популярності в усьому світі. 70% житлового фонду Північної Америки та Європи будується за канадською технологією із СІП-панелей, основними перевагами якої є ергономічність, практичність, а найголовніше — доступність.
У чому ж полягає популярність такого виду будівництва?
Доступність. Каркасний будинок є найдешевшим видом будівництва, у порівнянні з традиційним (цегляний, з брусу чи газобетону).
Ергономічність. Відрізняється високим рівнем теплоізоляції, тому затрати на опалення вдвічі менші, ніж в аналогічному за розміром цегляному будинку.
Швидкість. Збудувати каркасний будинок під ключ можливо в термін біля 2-х місяців, саме тому ця технологія вважається найшвидшою. Також будівництво житла за каркасною технологією абсолютно не залежить від пори року та температури навколишнього середовища.
Будівництво каркасних будинків – головний напрямок діяльності компанії “N”, яка виконує повний спектр послуг з будівництва каркасного будинку, від виготовлення та продажу домокомплекту до будівництва за індивідуальними та типовими проектами.
Будуйте будинки з авторитетним будівельним партнером - компанією “N”. Це:
• Компанія повно циклу! Від виготовлення домокомплекту — до будівництва під ключ.
• Найкраща ціна. Ми гарантуємо найвищу якість та найнижчі ціни в Україні!
• Стабільна гривня. Цінова пропозиція не залежить від зміни курсу долара.
• Прозора фінансова політика. Всі розрахунки в національній валюті та через банківську систему.
• Європейське визнання. Експорт домокомплектів компанії “N” до Європейських країн.
Будівництво каркасних будинків під ключ від компанії N – це швидке, економічне та сучасне рішення в сфері житлового будівництва і найголовніше – доступне. Ми впевнені, що дізнавшись, скільки коштує каркасний будинок, оцінивши всі його переваги, ви також станете його власником.

Работа добавлена: 10.10.16

Наверх