Корпоративний сайт для компанії - SOE

Клієнт: Компанія SOE System Operational Engineering виробляє високоякісну продукцію, інвестує в інноваційні та передові технології. Виробництво відповідає вимогам ISO 9001, ISO 51001, ISO 45001, 20 років на ринку енергозбереження.
Пропоную різні програми та рішення щодо проектів. Компанія розвивається на українському ринку та виходить на закордонні. Особливу увагу хоче надати ринку Польщі.

Звернулися за рекомендацією компанії колег, з якою працювали раніше.
Сарафанне радіо працює найкраще)
Ринок: Україна, Польща.

Ціль: Оновити cms Wordpress корпоративного сайту (до версії 6.4.1). Розробити сучасний та адаптивний редизайн корпоративного сайту для досягнення поставлених бізнес-цілей.

Рішення: SOE System Operational Engineering - це повнофункціональний корпоративний сайт з комплектом різних рішень, включаючи виробничі програми, продукцію, різні послуги та великої кількісті проектів.

1. Розробка mind map (карта проекту).
2. Cучасний та мінімалістичний UX/UI дизайн.
Використовувалась проста гама з мінімальною кількістю деталей, що дозволило розвантажити сторінки. Різні елементи дизайну: кнопки, верхня навігаційна панель та інші деталі промальовані з використанням бренд-кольору замовника, що забезпечило цілісне сприйняття корпоративного сайту та його ідентифікацію з брендом.
3. Розробка якісної, адаптивної верстки корпоративного сайту (щоб було якісне відображення сайту з будь-яких пристроїв: ПК, планшет, мобільна версія);
4. Головна сторінка є ключовою і має багато підрозділів з описом і можливістю перейти через них на індивідуальну сторінку.
5. На проекті реалізовані виробничі програми, різні послуги та велика кількість проектів із системою пошуку за назвами, категоріями та можливістю фільтрувати відображення позицій.
6. Велика кількість інформації було в розділі про компанію. Було прийнято рішення розділити всю інформацію на окремі вкладки (6шт), де компанія описує всю необхідну інформацію по кожному розділу на індивідуальній сторінці.
7. Була впроваджена інтеграція з Excel для більш комфортної роботи з великою кількістю проектів. Використовувався фільтр пошуку для проектів за роками та замовниками.
8. Для відображення Виробничих програм, використовуються Landing page для кожної програми з детальним її описанням та демонстрації продукції, присутні різні акцентні елементи для привернення уваги, щоб одразу захопити та направити відвідувача у потрібному напрямку.
9. У компанії дуже багато партнерів та замовників, вони були поділені на індивідуальні сторінки.
10. Доданий сучасний блог із зручною фільтрацією по хештегах.
11. Декілька мов: Українська, Англійська, Польська та Російська.
12. Перенесення матеріалу зі старого сайту на новий. Наповнення проекту на усіх мовах.
13. Базова оптимізація проекту та перенесення на хостинг замовника.

Сподобався експертний кейс? Тоді вперед – напишіть мені в мессенджер, або залиште заявку на сайті, детально обговоримо ваш проект.

soe.ua
Корпоративний сайт для компанії - SOE изображение 1

Корпоративний сайт для компанії - SOE изображение 2

Корпоративний сайт для компанії - SOE изображение 3

Корпоративний сайт для компанії - SOE изображение 4

Корпоративний сайт для компанії - SOE изображение 5

Работа добавлена: 27.12.23

Наверх