Розробка веб сервісу для FinTech

Завдання

Розробити частину персоналізованого веб-сервісу управління інвестиціями та фінансами, призначеного для мешканців Німеччини та Швейцарії.

РІШЕННЯ

Simplewealth цифровізував більшість необхідного для зростання інвестицій. Ми розробили частину програми Simplewealth, таку як реєстрація для авторизації користувачів та онбординг, а також головну сторінку додатка. Також ми реалізували парсинг і аналіз документів (активів), наданих сусідніми модулями проекту, структурували їх в зручний формат і зберігали в базі даних. Для роботи з формами ми використовували бібліотеку React-Final-Form. Для перевірки даних у полях ми обрали бібліотеку Yup.

Результат

ГОЛОВНА СТОРІНКА: Розроблено сторінку для зручних та зрозумілих звітів про приватні активи. Користувач може взаємодіяти з графіками та елементами сторінки, щоб отримати більш детальну інформацію. Сторінка має адаптивний веб-інтерфейс, що гарантує правильне відображення на будь-якому пристрої. Токен JWT забезпечує великий захист даних.

СТОРІНКА ОНБОРДИНГУ: На цій сторінці користувач підключає свій обліковий запис до системи. Ми реалізували зручний інтерфейс, де користувач може бачити свій прогрес та те, що ще потрібно зробити для завершення підключення завдяки інтерактивному зворотному зв'язку.

СТОРІНКА РЕЄСТРАЦІЇ: Сторінка реєстрації користувача, на якій він вводить свої дані та проходить підтвердження облікового запису по електронній пошті.

ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ: Функціонал для управління користувачами, редагування їх особистої інформації та опції видалення користувачів.

Розробка веб сервісу для FinTech изображение 1

Розробка веб сервісу для FinTech изображение 2

Работа добавлена: 11.04.24

Наверх