Тиждень до Дня Святого Валентина

Тиждень до Дня Святого Валентина

Для закоханих День Святого Валентина має особливе значення, оскільки день полягає в тому, щоб максимально проявити свою любов та прихильність. Кожен день тижня до свята, має своє унікальне значення та свою специфічну назву. Святкування кожного дня супроводжується подарунками, це квіти, шоколад, м’які іграшки та інше. А також, це жести, прояви любові – обійми, поцілунки, обіцянки, пропозиції.

Незалежно від того, де ви плануєте святкувати, в домашньому колі або в великому колективі, існує багато способів відзначити його. Адже прояв уваги в ці дні, це не тільки прояв любові, але й прояв дружби.

Святкова неділя починається сьомого лютого та закінчується чотирнадцятого лютого. Ознайомтесь зі списком днів та подарунків до них, щоб знати, що купувати та дарувати.

Перший день - День троянд. Люди висловлюють свою любов, даруючи один одному троянди. Колір троянд також визначає їхні почуття. Якщо хтось дарує своєму коханому червону троянду, це означає почуття кохання. Однак жовта троянда символізує дружбу.

Другого дня відзначається День пропозицій. Люди говорять про свої почуття своєму партнеру або комусь, у кого вони закохані. Багато хто в цей день освідчуються своїй половинці.

Третій день тижня Святого Валентина – День шоколаду. У цей день люди забувають про все гірке у своєму житті та обмінюються солодкими та смачними шоколадними цукерками. Багато балують своїх партнерів або закоханих, даруючи їм коробку шоколадних цукерок або різноманітну колекцію цукерок.

На четвертий день закохані дарують своїм партнерам плюшевого ведмедика, щоби висловити свою любов до людини та зробити її щасливою. Милий плюшевий ведмедик може змінити сумний настрій і викликати посмішку на їхніх обличчях.

Одинадцятого лютого подружжя відзначають День обітниці. Вони відзначають цей день, даючи обіцянки залишатися разом у важких і неприємних ситуаціях, щоб зробити свої стосунки міцнішими. Цей п’ятий день тижня святого Валентина присвячений тому, щоб зберегти ваші стосунки.

Шостий день тижня Святого Валентина – День обіймів. У цей день люди втішають своїх близьких, обіймаючи їх. Іноді, коли словами неможливо пояснити емоцію чи складну ситуацію, обійми можуть розв’язати проблему. Адже ніщо так не усуває емоційні тріщини, сумніви чи тривогу про майбутнє, як міцні теплі обійми.

День поцілунку відзначають напередодні Дня святого Валентина, тринадцятого лютого. Цього дня закохані скріплюють свою любов поцілунком. Тиждень Святого Валентина – це вираження прихильності до ваших близьких, і поцілунок – найкращий спосіб це продемонструвати.

Нарешті, день закоханих відзначається щороку чотирнадцятого лютого. Пари святкують цей день, проводячи час разом, ходячі на романтичні побачення, роблячи романтичні жести одне одному, даруючи один одному подарунки, плануючи сюрпризи тощо.

Хоча тиждень Святого Валентина став досить популярним в останні роки, багато хто вважає, що їм не потрібен призначений день, щоб відзначити своє кохання. Що ти думаєш? Ви святкуєте тиждень Святого Валентина цього року?

Работа добавлена: 27.02.23

Наверх