Інтернет-магазин картин: 5 ознак сучасного підходу

Живопис... Це вишукані картини, здатні прикрасити будь-який інтер'єр. Це захоплені погляди ваших гостей і частинка світлого настрою, який завжди з вами. Сьогодні художники активно співпрацюють з інтернет-магазинами, що значно спрощує процес придбання їх полотен. Сучасний магазин живопису - це не тільки картини зі стандартними цінниками. Це окремий, самобутній світ, в якому продумана кожна дрібниця. Це своя філософія, затишна атмосфера творчості та співпраці. Саме так виглядає інтернет-магазин «Мольберт», про особливості роботи якого ми сьогодні розповімо.
• Розширений каталог. Пошук необхідного витвору можливий за кількома критеріями: тематика, напрямок живопису, техніка роботи. У каталозі представлено близько 20 популярних напрямків, від абстракції та пейзажів до побутових і військових сюжетів. Картини виконані у різних техніках: олія, акварель, акрил, олівець, темпера і навіть вишивка бісером. В окремих підкатегоріях розміщені скульптура і фотографія. Тут можна не тільки придбати авторську роботу, але й замовити майстерну копію світових шедеврів.

• Віртуальна «примірочна». На сайті molbert.com.ua працює спеціальна програма візуалізації, яка допомагає побачити те чи інше полотно в конкретному інтер'єрі. Використання функції доповненої реальності дозволяє безкоштовно підібрати найбільш вдалий варіант, лише завантаживши фото приміщення. З огляду на те, що на сьогоднішній день на «Мольберті» представлено 4711 картин, віртуальна примірочна є дуже доречною.

• Актуальні новини. Крім каталогу з роботами великим попитом відвідувачів користуються розділи «Новини», «Статті» та «Інтерв'ю». Тут постійно викладають свіжі інформаційні новинки з усього світу, розповідають про життя і творчість видатних особистостей минулого та сучасності. У блозі також публікується цікаве відео на найрізноманітніші арт-теми.

• Товар без націнок. Виставити свої витвори на продаж може будь-який майстер, сьогодні тут представлені роботи 725 художників. Всі послуги надаються безкоштовно, магазином не стягується комісія за продаж картин або за рекламу. Це значно мінімізує кінцеву вартість картин і робить їх доступними для кожного поціновувача прекрасного.

• Art community. «Мольберт» активно спілкується зі своїми однодумцями в соціальних мережах - Фейсбуці та Інстраграмі. Учасники творчого ком'юніті першими дізнаються про появу на українському арт-ринку нових творів живопису, можуть завчасно прочитати анонс про майбутні виставки в Києві та інших містах. Особлива честь для художників - бути запрошеним до «Віртуальної кав'ярні» на інтерв'ю.

Унікальність «Мольберт» полягає не тільки у використанні інноваційних підходів до продажу живопису та популяризації мистецтва. За рік своєї роботи сайту вдалося стати одним з лідерів електронної комерції в сфері живопису в Україні, долучити до співпраці самобутніх вітчизняних художників і значно розшити аудиторію. Однак головною своєю перевагою організатори сайту вважають створення теплої і душевної атмосфери, яка сповнена позитивом і бажанням творити.

molbert.com.ua
Робота додана: 12.06.24

Вгору