Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors

Клієнт: Deluxe Garage Doors - ваша надійна та доброзичлива компанія по сусідству. Ми надаємо послуги з продажу, ремонту та встановлення гаражних воріт для житлової та комерційної нерухомості в Сарасоті, Північному порту, Венеції, Нокомісі та прилеглих районах.
Ринок: CША.

Ціль: Оновити cms Wordpress сайт-візитки (до версії 6.4.1). Доопрацювання поточного сайту, розробка сучасних та адаптивних сторінок сайту-візитки та розробка нестандартного сучасного конструктора для досягнення поставлених бізнес-цілей.

Рішення: Deluxe Garage Doors - це функціональний сайт-візитка з конструктором, який виконує функцію презентації послуг та демонстрацію різних видів продукції за допомогою конструктора, з комплектом різних рішень з анімації.

1. Розробка mind map (карта проекту).
2. Cучасний та мінімалістичний UX/UI дизайн.
Використовувалась проста гама з мінімальною кількістю деталей, що дозволило розвантажити сторінки. Різні елементи дизайну: кнопки, верхня навігаційна панель та інші деталі промальовані з використанням бренд-кольору замовника, що забезпечило цілісне сприйняття сайт-візитки та його ідентифікацію з брендом.
3. Розробка якісної, адаптивної верстки сайт-візитки (щоб було якісне відображення сайту з будь-яких пристроїв: ПК, планшет, мобільна версія);
4. Головна сторінка є ключовою і має підрозділи з описом і можливістю перейти через них на індивідуальну сторінку.
5. Ускладнена картка продукції (вийшло понад 300 візуалізацій), для кожної продукції є ряд опцій, при кожній зміні опції підтягувалася необхідне відображення, щоб відвідувач наочно міг побачити всю картину, що і як виглядатиме в підсумку.
Різні стилі, розміри, палітра кольорів (кольори та деревні тони), віконні опції (були поділені на різні варіації : звичайні, затемнені, різні види внутрішніх вікон), теплові вимоги/конструкції.
Після того, як відвідувач сформував необхідний йому продукт з опцій, він може заповнити заявку з усіма необхідними даними і в кінці формується PDF для відвідувача і для адміністратора на основі вибраних матеріалів.
6. Було враховано основні переваги, на чому клієнт може заощадити співпрацює з компанією.
7. Перенесення матеріалу зі старого сайту на новий. Наповнення проекту.
8. Базова оптимізація проекту та перенесення на хостинг замовника.

Сподобався експертний кейс? Тоді вперед – напишіть мені в мессенджер, або залиште заявку на сайті, детально обговоримо ваш проект.

constructor.deluxe-garagedoors.com
Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors изображение 1

Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors изображение 2

Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors изображение 3

Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors изображение 4

Сайт-візитка з конструктором для компанії - Deluxe Garage Doors изображение 5

Робота додана: 27.12.23

Вгору