Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello

Ведуться роботи, на поточний момент, ви можете ознайомитись з візуальною складовою проекту.

Основні сторінки:
https://pets-hello.shafem.com/
Адмін панель:
https://admin-pets-hello.shafem.com/

Клієнт: Pets hello - компанія хоче впровадити зарубіжну дошку оголошень з продажу/купівлі домашніх тварин із широким спектром.
Ринок: Англії та інші зарубіжні.

Ціль: Розробити сучасну, функціональну та адаптивну mvp дошки оголошень з ускладненим функціоналом для досягнення поставлених бізнес-цілей та виходу на повномасштабний ринок.
Нестандартна логіка та функціонал лише додають інтерес до цього проекту. Фреймворк : Laravel.

Рішення: Pets hello - це повнофункціональна дошка оголошень з комплектом різних складних рішень.

1. Розробка mind map (карта проекту) та елементи фірмового стилю (сучасний логотип).
Написання технічного завдання за проектом.
2. Cучасний та мінімалістичний UX/UI дизайн.
Використовувалась проста гама з мінімальною кількістю деталей, що дозволило розвантажити сторінки. Різні елементи дизайну: кнопки, категорії, верхня навігаційна панель та інші деталі промальовані з використанням бренд-кольору замовника, що забезпечило цілісне сприйняття дошки оголошень та її ідентифікацію з брендом.
3. Розробка якісної, адаптивної верстки дошки оголошень (щоб було якісне відображення сайту з будь-яких пристроїв: ПК, планшет, мобільна версія);
4. Головна сторінка є ключовою і має багато підрозділів з описом і можливістю перейти через них на індивідуальну сторінку.
Було важливо грамотно сконструювати шапку проекту. Було використано однорівневе меню, показано основні елементи меню : мовна версія, месенджер, авторизація/реєстрація, створення оголошення. Додаткові пункти меню заховані у зручне бургер меню. Винесено основні категорії з 3D абстракціями.
5. На проекті реалізований великий каталог товарів із системою пошуку (ключовий критерій : що шукаєте?, де шукаєте?), категоріями та можливістю фільтрувати (за різними країнами) та сортувати відображення позицій.
6. Додані рішення інтеграцій із зовнішнім сервісом, як: банківський агрегатор (Paypal), щоб покупець відразу вирішив при оформленні всі свої запити.
7. Ускладнена картка товару, використовуються акцентні елементи для привернення уваги, щоб одразу захопити та направити відвідувача у потрібному напрямку.
8. Дуже велика кількість мовних версій, було розглянуто рішення google api автоматичний переклад від гугл. Гарне рішення для великої кількості інформації (не перекладати все вручну, використовувався автоматичний переклад).
9. Особистий кабінет:
- Створення оголошень : у цьому розділі користувач покроково створює своє оголошення, завантажує всю необхідну інформацію.
- Мій список : зручна таблиця, тут знаходиться вся інформація про усі оголошення користувача, де можна редагувати всі необхідні дані.
- Улюблений список : кожне оголошення ми можемо додати до обраного, щоб потім його не проґавити.
- Месенджер : одна із основних фішок цієї дошки оголошень, зручний чат, де користувачі можуть обмінюватися повідомленнями та домовлятися про необхідні покупки.
- Також користувач може заповнити всі необхідні дані про себе в профілі. У кожного облікового запису є своя особиста сторінка з усієї інформації та активними оголошеннями.
10. Доданий сучасний блог із зручною фільтрацією по хештегах.
11. Наповнення проекту на усіх мовах.
12. Базова оптимізація проекту та перенесення на хостинг/сервер замовника.

Сподобався експертний кейс? Тоді вперед – напишіть мені в мессенджер, або залиште заявку на сайті, детально обговоримо ваш проект.

pets-hello.shafem.com
Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello изображение 1

Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello изображение 2

Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello изображение 3

Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello изображение 4

Дошка оголошень для компанії - Pets-Hello изображение 5

Робота додана: 27.12.23

Вгору