Рожеве картопляне пюре, п’яні груші та юшка з вишнями: як Євген Клопотенко бореться з «традиційними» цінностями української кухні
400 грн. 4 години

Лонгрид для проекта TEDxKyiv.

tedxkyiv.com
Рожеве картопляне пюре, п’яні груші та юшка з вишнями: як Євген Клопотенко бореться з «традиційними» цінностями української кухні изображение 1

Рожеве картопляне пюре, п’яні груші та юшка з вишнями: як Євген Клопотенко бореться з «традиційними» цінностями української кухні изображение 2

Рожеве картопляне пюре, п’яні груші та юшка з вишнями: як Євген Клопотенко бореться з «традиційними» цінностями української кухні изображение 3

Робота додана: 31.08.21

Вгору