Як взяти кредит під час пандемії коронавірусу?

Вам потрібні гроші на плановий ремонт або купівлю автомобіля? Кілька днів тому вирішити цю проблему можна було дуже легко, адже для отримання готівкової позики достатньо було просто зайти до відділення банку. Але що робити, якщо уряд рекомендує уникати скупчень людей, а вірус може бути де завгодно: на ручці дверей банку або на столі банківського консультанта? Вирішенням цього питання стане готівковий кредит через Інтернет.

Якщо ви звикли звертатися за фінансуванням безпосередньо до банку, коронавірусна пандемія – це гарна нагода відмовитися від стереотипів і старих звичок та повною мірою відчути на собі переваги отримання позики в Інтернеті. Адже в такий спосіб ви не тільки уникаєте можливості заразитися вірусом від сторонніх людей, а й отримуєте комфортні умови для подачі заявки на кредит, а також впевненість у тому, що ніхто не побачить ваші дані з посвідчення особи чи виписки з рахунку. Крім того, у вас є безліч часу на те, щоб порівняти пропозиції різних банків та уважно прочитати документи.

Як отримати кредит онлайн?

Якщо вам потрібна позика, найпростіший спосіб її одержати – подати заявку на отримання готівкового кредиту в банку, де ви вже маєте рахунок. Для цього скористайтеся електронним банкінгом. Увійдіть в банкінг, виберіть суму та термін позики, введіть дані, пов’язані з вашими доходами та витратами, і все. Банку не потрібно додатково підтверджувати вашу особу, оскільки це вже було зроблено під час створення облікового запису, і вам не потрібно надавати виписки з рахунку. Банк може переглянути їх самостійно. Після подання заявки він аналізує вашу кредитоспроможність, і ви отримаєте інформацію про рішення впродовж декількох днів.

Однак, якщо ви вирішили терміново взяти позику у свого банку, ви одразу ж робите помилку. Адже вам точно не відомо, чи дійсно ви обрали найдешевший кредит готівкою. Добре перевірте, що пропонують конкуренти вашого банку, і порівняйте пропозиції готівкових позик. При цьому ви можете знайти в мережі різноманітні рейтинги цього спрямування, які вам неодмінно стануть в нагоді.

Під час подання заявки на готівковий кредит через Інтернет банк сприйматиме вас як нового клієнта, задаючи стандартні запитання, які допоможуть визначити ваші шанси на отримання кредиту. Зокрема, йдеться про надання інформації стосовно доходів, витрат, стажу, активів, які зберігаються, історії погашення попередніх позик та ін. Також банк попросить надати скан-копії посвідчення особи та виписку з вашого рахунку за останні три місяці.

Готівковий кредит без необхідності виходити з дому

Банки, які пропонують готівкові кредити онлайн, без необхідності виходити з дому, дозволяють надавати документи та підписувати контракт різними способами. Перший варіант – 100% онлайн, тобто документи надсилаються електронною поштою на спеціальну адресу, а договір підписується через захищену банківську систему. Інший варіант – кур’єром, тобто банк відправляє кур’єра з документами до вашого будинку. Він підтверджує ваші дані, і ви маєте час на те, щоб уважно прочитати договір і підписати його.

У зв’язку з економічною кризою 2020-го року падають доходи економіки України, так само, як і доходи більшості з її громадян. Якщо ви маєте намір взяти готівковий або іпотечний кредит, найкраще зробити це онлайн. Зараз у вас є не лише шанс скористатися рекордно дешевими позиками, а й можливість не піддавати себе зайвому ризику, залишаючи домівку в час пандемії коронавірусу. Усі формальності щодо онлайн-позики ви можете без проблем виконати вдома. Бережіть своє здоров’я та здоров’я інших людей.

Робота додана: 28.02.21

Вгору