Розробка мобільного застосунку CarBase | UX/UI Design

Задача

Створити додаток CarBase з максимально легким пошуком автомобіля, надати користувачам надійний і приємний досвід.

Рішення

Ми розробили інтерфейс з урахуванням зручності використання, використовуючи сучасні круглі форми, щоб створити сучасний і привабливий дизайн. Ми розуміємо, що кожен має свої потреби і бюджети. CarBase пропонує різноманітність автомобілів у трьох категоріях: стандарт, бізнес і преміум, забезпечуючи наявність вибору для кожного користувача. Кожен водій має детальний профіль з відгуками, досвідом та інформацією про свій автомобіль. Це допомагає користувачам приймати усвідомлені рішення на основі досвіду інших.
Користувачі можуть відстежувати місцезнаходження свого призначеного водія в реальному часі. Додаток відображає вартість за кілометр, забезпечуючи прозорість і уникаючи несподіванок, полегшує спілкування між користувачами і водіями за допомогою чату. Це забезпечує швидку комунікацію.

Результат

Додаток і веб-сторінка розроблені з урахуванням зручності використання. Користувачі можуть переглядати історію своїх поїздок, перевіряти баланс свого облікового запису і легко керувати налаштуваннями. Мають контроль над повідомленнями, це дозволяє бути в курсі своїх поїздок, і не відчувати при цьому перевантаження інформацією.

Розробка мобільного застосунку CarBase | UX/UI Design изображение 1

Розробка мобільного застосунку CarBase | UX/UI Design изображение 2

Розробка мобільного застосунку CarBase | UX/UI Design изображение 3

Розробка мобільного застосунку CarBase | UX/UI Design изображение 4

Робота додана: 27.03.24, змінена: 04.04.24

Вгору