Розробка додатку для управління бізнесом Blox на React.js

Задача

Розробити інтерфейс для прототипів додатків, що використовуються для тестування користувачів. Основним завданням проекту було уникнути складних робочих таблиць, які можуть призвести до помилок у стратегічному плануванні.

Рішення

Щоб створити продукт, орієнтований на клієнта, ми провели глибокий аналіз його цільової аудиторії. Проект був розроблений з нуля, тому ми створили весь фронтенд, починаючи з форм авторизації і закінчуючи робочою версією MVP, з якою вже працюють перші клієнти. Для створення UI-форм використовувалися технології, такі як React.js, Chakra UI і Material UI. TypeScript використовувався для набору кодів, а Charts.js - для візуального відображення даних в графіках і графіках.

Результат

MVP був створений всього за 3 місяці, успішно використовувався на заходах і розроблений для 100 користувачів на даний момент.
Потужний інструмент для розвитку бізнесу, що забезпечує ефективне управління ключовими показниками продуктивності. Простий і гнучкий досвід використання калькулятора допомагає лідерам оптимізувати свій бізнес і аналізувати різні гіпотези і сценарії.

Розробка додатку для управління бізнесом Blox на React.js изображение 1

Розробка додатку для управління бізнесом Blox на React.js изображение 2

Розробка додатку для управління бізнесом Blox на React.js изображение 3

Розробка додатку для управління бізнесом Blox на React.js изображение 4

Робота додана: 19.03.24, змінена: 11.04.24

Вгору