Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon | Strapi, Gatsby, React

Задача

Розробити і впровадити редизайн корпоративного веб-сайту, включаючи програмування області адміністративної панелі.

Рішення

Провели ретельний аналіз конкурентів і створили веб-сайт, що відповідає специфікаціям клієнта, з акцентом на зручність використання, орієнтуючись на принципи дизайну UX/UI.
Розробка включає в себе корпоративний сайт, інтегрований з адміністративною панеллю, яка дозволяє вносити зміни, додавати і видаляти необхідні дані відповідно до нових макетів.

Технології :

STRAPI: Використовується як дашборд і конструктор API без коду, використовуючи його потужний фреймворк Node.js з NPM для гнучких користувачів рішень.
DOCKER SWARM: Використання сучасного контейнерного підходу для організації серверної інфраструктури, що полегшує додавання різноманітних послуг, масштабування навантаження та збільшення стійкості системи.
BITBUCKET: Виступає в ролі сервера і інтерфейсу для системи контролю версій GIT, надаючи функції для Code Review, контролю версій і сприяння спільній роботі з кодом.
JENKINS: Інтегрований як важливий інструмент для автоматизації етапів процесу розробки програмного забезпечення, граючи ключову роль в CI/CD (неперервна інтеграція/неперервне розширення).

Результат

Адміністративна панель реалізована за допомогою Headless CMS Strapi, що дозволяє клієнту самостійно змінювати або додавати будь-яку інформацію на сайт. Використання Gatsby.js в розробці забезпечує вищу продуктивність, ефективність в SEO і прискорене завантаження сторінок.

Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon  | Strapi, Gatsby, React изображение 1

Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon  | Strapi, Gatsby, React изображение 2

Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon  | Strapi, Gatsby, React изображение 3

Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon  | Strapi, Gatsby, React изображение 4

Розробка вебсайту для промислового підприємства Filcon  | Strapi, Gatsby, React изображение 5

Робота додана: 15.03.24, змінена: 04.04.24

Вгору