Догляд за натуральною шкірою в осінній період
100 грн. 12 годин

Натуральна шкіра — благородний матеріал, який потребує особливого догляду. Зокрема це стосується осені — пори дощів та бруду. Тож тут ви знайдете декілька універсальних порад для зберігання вашої шкіряної сумки.

1)Зберігати сумку потрібно у спеціальному мішечку з натуральної тканини, який іде з нею у комплекті. Ні в якому разі не можна класти шкіру в поліетиленовий пакет: від недостатньої кількості вологи та повітря вона потріскається.

2)Не допускайте надмірного промокання сумки. Наприклад, під час дощу або чистки.

3)Чистити шкіряний виріб потрібно спеціалізованими засобами або перевіреними домашніми методами. Ніколи не можна користуватися ацетоном, бензином та рідинами для зняття лаку — це завдасть непоправної шкоди вашій сумці.

4)Усі плями слід витирати одразу після забруднення, адже шкіра має здатність абсорбувати бруд та вологу. Для цього покладіть у сумку спеціальну серветку.

5)Якщо вже так вийшло, що ваша сумка потрапила під дощ, необхідно покласти усередину неї кульку з газети та залишити висихати якомога далі від джерел тепла. Якщо вчинити в розріз останньому правилу, це може спричинити погані наслідки — чим швидше, тим гірше.

Якщо ви будете дослухатися до порад, що наведені вище, ваша сумка буде служити вам дуже довго. А тепер, коли ви знаєте, як доглядати за шкірою, залишилося тільки купити найгарнішу сумку! Ви можете зробити це на нашому сайті: http://example.com . Бажаємо вам успіхів і найвишуканіших образів із нашими речами!

Робота додана: 15.03.20

Вгору