Штори плісе – стильна новинка сучасного інтер’єру

Штори плісе у Львові набувають все більшої популярності, завдяки гармонійному поєднанню вишуканого вигляду та високої функціональності. Якщо ви шукаєте високоякісну сонцезахисну продукцію в новому та сучасному форматі, то штори плісе - це те, що потрібно.
Оригінальна тканина здатна не тільки істотно видозмінити вигляд кімнати, але і продемонструвати відмінні світловідбиваючі здатності. Різноманітність фактур і кольорів вдало поєднується з актуальними стилями інтер’єру. Це вдалий варіант для облаштування приватного житла, кафе та ресторанів, готелів і салонів краси, офісів та муніципальних закладів.

ОСОБЛИВОСТІ БУДОВИ ТА ПЕРЕВАГИ

Штори складаються з 2-х або 3-х алюмінієвих профілів, між якими кріпиться тканина. При піднятті та опусканні полотно збирається гармошкою, утворюючи при цьому рівномірні складки. Такі вироби мають ряд беззаперечних переваг у порівнянні з класичними шторами:
• Можливість оформлення вікон нестандартних геометричних форм.
• Унікальні сонцезахисні характеристики дозволяють встановлювати такі штори навіть в приміщеннях типу зимового саду, в кімнатах з панорамними і мансардними вікнами.
• Надійне кріплення натяжних моделей на поворотно-відкидних рамах.
• Захисне покриття мінімізує ризик забруднення, а в крайніх випадках виріб можна просто замочити в розчині слабкого миючого засобу.

Система регулювання може розташовуватися з двох сторін, знизу\зверху. Можливе виготовлення нестандартних форм – трапецій, трикутників, півкола. На ринку представлені стандартні алюмінієві профілі та їх аналоги з лакованою поверхнею. Штори плісе можуть монтуватися під різним кутом нахилу.


ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ ШТОРИ ПЛІСЕ?

Можливість нанесення будь-яких зображень і великий вибір кольорів дозволяють встановлювати вироби в дитячих кімнатах, спальні і вітальні (де вони будуть добре гармоніювати з загальним інтер'єром). Також це буде вдалим рішенням для мансарди, балконів і лоджій, засклених терас та літньої кухні.

В одній моделі може бути використано два види тканин (затемнені, прозорі, ажурні). На ступінь затемненості впливає фактура самого матеріалу, тому при виборі рекомендується враховувати цільове призначення конкретної кімнати. Для спальні краще придбати штори типу black out з низькою здатністю пропускання світла, виготовлені з якісної синтетики чи натуральних тканин. Потрібно звернути увагу на здатність цупкої тканини гарно тримати складки. Для вітальні, робочого кабінету або їдальні краще зупинитися на матеріалі з високими світлопропускними характеристиками.

Штори плісе можна використовувати як самодостатній стилістичний елемент або ж поєднувати з гардинами в тон. Широкий асортимент дозволяє кожному замовити бездоганний варіант для стильного інтер’єру та насолоджуватися результатом довгі роки.

Работа добавлена: 11.06.24

Наверх