проектування та будівництво
14 дней

команда креативних архітекторів-дизайнерів, професіоналів своєї справи. Ми вивчаємо усі новинки в сфері дизайну інтер’єру, архітектури та будівництва.
Ми пропонуємо Вам весь спектр послуг з виконання архітектурних проектів ,ландшафтного дизайну, дизайну інтер’єру, перепланування житла, авторського нагляду, будівництва та ремонта.
Розробляємо різні за типом проекти: приватні будинки; громадські будівлі та приміщення, кафе, ресторани; інтер’єри квартир (новобудови, старі фонди), будинків; реконструкція будинків. Кожна людина має унікальне бачення світу , вподобання кольорів , відчуття краси. Ми враховуємо це та створюємо інтер’єр і архітектуру, які повністю відповідають Вашим смакам та бажанням. Саме омріяний Вами будинок, його інтер’єр і екстер’єр, надасть внутрішній спокій, наснагу для кар’єрних звершень, створить позитивний настрій. Розробляючи проекти для Вас, ми враховуємо особливості життя та професійної діяльності, щоб створений для вас дизайн був максимально комфортний і ергономічний. В нашому штаті є будівельні команди, які реалізують наші проекти. Замовивши у нас послугу ремонт під ключ, Ви отримаєте вартість проекту з урахуванням усіх наших робіт, включно з ремонтними, але без урахування будівельних матеріалів.

проектування та будівництво изображение 1

проектування та будівництво изображение 2

проектування та будівництво изображение 3

проектування та будівництво изображение 4

проектування та будівництво изображение 5

проектування та будівництво изображение 6

Работа добавлена: 15.01.19

Наверх