Підтверджені Premier Google Partners!

Агенція маркетингу Golden Web отримала статус офіційного Преміум-Партнера Google! Ми вже 6 років пропонуємо послуги інтернет маркетингу, які забезпечили не тільки прихильність наших постійних клієнтів, але й отримали визнання від наших зарубіжних партнерів.

ЩО МИ ЗРОБИЛИ, ЩОБ ОТРИМАТИ СТАТУС ПАРТНЕРА GOOGLE?

◐Сертифікація: успішно склали іспит з Google Реклами. Сертифікація проводиться на порталі Skillshop. Ми пройшли базовий та поглиблений курс по Google Рекламі і успішно склали іспити. Сертифікат підтверджує нашу кваліфікацію в області інтернет-реклами.

◐Витрати: досягли певного рівня грошових вкладень на рекламу. Рекламний акаунт з високим бюджетом є свідченням фінансової стабільності нашої веб-студії. Наші витрати на рекламу в сервісі Google за останні 3 місяці склали понад 10 тис. $.

◐Ефективність: досягли стабільного зростання бізнесу та збільшення бази клієнтів. Високі показники ефективності також є ознакою стабільності: доходи наших клієнтів зростають разом з лояльністю, що безпосередньо впливає на наш прибуток і розширення клієнтської бази. Детальніше про Google Partner
ПІДТВЕРДЖЕННЯ ПАРТНЕРСТВА ОСЬ ТУТ - https://www.google.com/partners/agency?id=8021111282
.

www.google.com
Работа добавлена: 18.03.22

Наверх