HTML5-ігри: нове покоління комп’ютерних розваг

Сучасні технології не тільки сприяють підвищенню можливостей в різних галузях виробництва, але й урізноманітнюють дозвілля — розробка HTML5-ігор саме з таких революційних змін в ігровій сфері. Всім відомо, як вимога встановити Аdobe Flash player нової версії для знайомства з черговою комп'ютерною іграшкою інколи стає на заваді вже омріяному відпочинку. Цього ніколи не трапиться, якщо перейти на HTML5-ігри, бо для їхнього використання немає потреби у встановленні жодного додаткового плагіну. Маєте час та натхнення — будь-які розваги завжди під рукою, якщо вони створені з використанням мови структурування HTML5.
HTML5-ігри: особливості та різноманітність
Браузерні ігри, що не потребують встановлення флеш програвача, нічим не поступаються вже добре знайомим плеєрним версіям і викликають зацікавленість не тільки завдяки легкості включення. До їхніх переваг також можна віднести таке:
* Відмінна графіка. Серед вже наявних розробок — не тільки прості оцифровані картинки, але й тривимірні пригоди, що вражають реалістичністю подій.
* Можливість грати в режимі онлайн — це сприяє економному використанню пам'яті пристрою без потреби встановлювати обов'язкові додатки. До того ж такі ігри безкоштовні.
* Велика швидкість, що дозволяє азартно битися за перемогу навіть в сюжетних іграшках з довгою та насиченою історією.
Розробка HTML5-ігор, хоч ця технологія ще й доволі нова, вже йде повним ходом. І кращим підтвердженням цього є великий вибір наразі доступних варіантів іграшок, серед яких:
* Традиційні геометричні головоломки.
* Гонки та інші види суперництва.
* Ігри на розвиток логіки та уваги.
* Улюблені бродилки з несподіваними пригодами.
* Покрокові стратегії.
* Воєнні баталії та космічні подорожі.
* Повноцінні симулятори з різних видів спорту.
Це далеко не повний перелік розваг, що пропонуються поціновувачам комп'ютерних іграшок, кожен знайде для себе відмінні варіанти весело та зацікавлено провести дозвілля.
Сучасні ігри на Android та iOS: світ розваг у кишені
З появою цього виду ігор майже відпала необхідність просиджувати годинами за комп'ютером або ноутбуком, маючи бажання зануритися в цікаві пригоди. Доступні ці ігри на Android та iOS так само, як і з під будь-якої операційної системи на стаціонарному ПК або ноуті. Тому не має значення, який саме гаджет у вас зараз під рукою: смартфон, планшет, лептоп, нетбук чи більш громіздкий пристрій з більшими можливостями, — створені на сучасній платформі онлайн ігри доступні звідусіль. Достатньо знайти хвилинку для відпочинку та обрати розваги до душі, щоб навіть на невеликому екрані отримати справжнє задоволення від графіки, динаміки та насиченості дій в реалістичній пригоді у вашому гаджеті.

Работа добавлена: 08.06.19

Наверх