«Батьківщина»

Переклад з російської.
Батьківщина – це країна, де ти народився, виріс і прожив своє життя. З нею пов'язані найтепліші спогади, веселі історії, радісні події, емоції, почуття. Ріднішого та красивішого місця не знайти у всьому світі. Моя Батьківщина чудова, неймовірна і красива. І хоча життя зовсім непередбачуване і невідомо, куди мене може занести, проте рідні місця залишаться в пам'яті назавжди.
Найбільше у моєму рідному краї мені подобається краса природи. Її мінливість та непередбачуваність. Дуже люблю восени дивитись на дощ, і як його краплі б'ються у вікно. Не менше подобається прогулюватися в парку по землі, вистеленій осіннім жовтим листям, яке переливається золотом на сонці. Або як не любити запах та цвітіння весни, перші теплі промені сонечка, спів птахів, цвітіння дерев? А як гріє душу тепло літнього дня, або з яким нетерпінням ми чекаємо на перший сніг та новорічні свята. Прикраса будинку, ялинка, пісні, веселощі і радість.
Саме за такі прості, здавалося б, дрібниці я дуже люблю свою країну та рідний край. Її традиції та обряди, свята та події, важливі дні, все це вже частинка мене та кожного, хто тут народився. Батьківщина – це незамінне місце у житті кожної людини.

Работа добавлена: 02.10.22

Наверх