Супермаркет програмної продукції

Наша компанія вже понад тридцять років розробляє програмне забезпечення. З початку 2000-х ми одні з перших почали також створювати інтернет-магазини, як для себе, так і для інших замовників. Певний час у власному інтернет-магазині ми досить успішно продавали розроблені нами програмні продукти, але з часом нам стало цікаво створити великий супермаркет програмної продукції, де б ми могли реалізовувати і продукцію інших виробників. На той час таких майданчиків було дуже мало в України.

На початку ми взяли за основу систему Shop Script - розгорнули її, зробили ефектний сучасний дизайн і налаштували на свій смак. Після цього виникла необхідність заповнити сайт товаром, описати його та встановити ціни. Спочатку ми звернулися за обмінними файлами до наявних партнерів. З одного боку, вони були готові надати свої товари та інформацію про них. З іншого - у них не було баз даних у вигляді, прийнятному для автоматичного оновлення позицій, контенту та цін. Всі прайс-листи, які нам надавали, були у розрізнених файлах формату Word та Exel. Через це було неможливо автоматично оновлювати ціни, а сам опис товару був дуже слабким та малоінформативним. Тому ми пішли іншим шляхом. На той час власні розробки ПЗ, крім продажу через наш інтернет-магазин, ми також розповсюджували через Softkey.ru - відомий майданчик для реалізації програмної продукції. Як партнери Softkey.ru ми вирішили імпортувати інформацію з їх сайту. Так ми розгорнули магазин на десятки тисяч позицій, який успішно працював впродовж декількох років.

З початком повномасштабного вторгнення багато програмних продуктів почало зникати; виникла проблема з оновленням інформації та цін. Отже, у нас з’явилися потреба видалити всі подібні програми з нашого магазину. Оскільки асортимент таких товарів був досить великий, ми вирішили, що нам простіше повністю відключити наявний інтернет-магазин і зробити новий. Так ми переробили сайт і залишили тільки свої розробки та продукцію деяких наших партнерів, які давали гарний відсоток від продажів. Наш магазин успішно працює і досі.

corp2.eu
Супермаркет програмної продукції изображение 1

Супермаркет програмної продукції изображение 2

Супермаркет програмної продукції изображение 3

Супермаркет програмної продукції изображение 4

Супермаркет програмної продукції изображение 5

Работа добавлена: 12.07.23

Наверх