Портал про Сальсу, Бачату

Портал по латино-американським танцям.

Історія створення сайту Salsa почалася з особистого захоплення засновника нашої компанії соціальними танцями – сальсою, бачатою, кізомбою. На певному етапі йому захотілося створити майданчик, на якому була б зібрана інформація про всі танцювальні школи по цьому напрямку, теорія, різноманітні статті, та, найголовніше – викладена методологія сальси з навчальними відео.

В Сальсі є величезна кількість рухів. Цей танець розвивався в часі в різних регіонах Куби і як результат, так склалось, що існує деяка плутанина з назвами рухів. В різних регіонах Куби могли називати одніж і тіж рухи різними назвами.

Згодом популярність Сальси вийшла далеко за кордони Куби, її почав танцювати весь світ. Любителі Сальси постарались якось систематизувати ці назви, а також задокументувати в відео рухи. Зараз і в Україні полюбили ці танці, тому з‘явився запит на інформацію про них.

Ми розробили сайт, на який можна зайти та легко знайти потрібні рухи, прочитати теорію, знайти однодумців та дані про те, де можна ввечері потанцювати.

corp2.eu
Портал про Сальсу, Бачату изображение 1

Портал про Сальсу, Бачату изображение 2

Портал про Сальсу, Бачату изображение 3

Портал про Сальсу, Бачату изображение 4

Портал про Сальсу, Бачату изображение 5

Портал про Сальсу, Бачату изображение 6

Работа добавлена: 12.07.23

Наверх