`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN

«SOUL&ND» (Souland) - похідне слово від поєднання слів soul - з англ. soul, а звук - з англ. звук. Таке поєднання слів утворилося завдяки тому, що кожен звук, який був записаний на ноти, має свою душу, а також передає душу композитора, який його створив. Слухання музики творить дива з людьми, наповнюючи їх душу новими емоціями та враженнями. Завдяки звучанню слова земля - ​​з англ. землі, філармонія стає притулком для мільйонів «духів», ідей, думок і почуттів.

Основна концепція була розроблена з урахуванням інклюзивності. Це означає, що кожен, хто має будь-які навички, може відвідати цей зал. Спеціально розроблена форма кімнати дозволяє людям на інвалідних візках насолоджуватися музикою.

Конструкція підлоги складається зі статичних ступенів, до яких кріпиться крісло. Другою складовою підлоги є плавний пандус, який штовхає публіку до сцени.

Філармонія, як і сама філармонія, призначена для прослуховування будь-якого стилю музики. тому для оформлення були обрані нейтральні кольори, які додадуть велич класичній музиці, а рок-концерт стане комфортнішим і приємнішим для новачка в цьому стилі музики.

М'які крісла персикового кольору покликані розслабити відвідувача, а ніжні латунні конструкції нагадують розгублені та гармонійні ідеї та думки творчих людей.

Головною особливістю залу, що приваблює глядачів, є велике вікно розміром зі стіну. Це відкриває вид на природний ландшафт і завдяки цьому глядачі будуть більш розслабленими під час прослуховування музики.

Зверніть увагу на декоративні елементи стін. через те, що зала велика вгору-вниз, неможливо було не зробити опори та опори, які тримають будівлю на собі. Тому використовувалися такі декоративні елементи, як колони та ферми.

Колони імітували, щоб нагадувати давньогрецькі, оскільки вся культура світу походить із Стародавньої Греції, і це символ того, що ми тримаємося за стародавні традиції, як би ми це не визнавали.

Але колони зовні не ідентичні грецьким – вони пофарбовані в чорний колір і зливаються зі стінами. Це метафора того, що античність та історія завжди поруч, вона є скрізь і скрізь, і ми можемо це помічати, а можемо й не помічати.

www.behance.net
`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 1

`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 2

`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 3

`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 4

`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 5

`SOUL&ND` PHILARMONY`S ACTING ROOM DESIGN изображение 6

Работа добавлена: 07.02.22

Наверх