Сайт для клініки
1 месяц

1.Задачі поставлені замовником.
Розробка сайту під новітній апарат Da Vinci для лікування раку простати. Зручна панель адміністрування сайту, яка дозволить навіть недосвідченому інтернет-користувачеві редагувати всі інформаційні розділи сайту, так як сайт розрахований на більш старше покоління відвідувачів. Базова SEO-оптимізація сайту, яка дозволить знайти сайт в пошукових системах та збільшення кількості відвідувачів та збільшення кількості пацієнтів, саме з раком простати, які шукають оптимального лікування. Лендінг під запуск таргетованої та контекстної реклами. Гарантійне обслуговування веб-сайту.
2.Учасники проєкту.
Дизайнер, верстальник, копірайтер, контент-мейкер, маркетологи.
3.Категорія сайту.
Лендінг
4.Опис проєкту.
Клініка IRIMI GROUP, звернулась до нас з задачею комплексного маркетингу, саме під послугу лікування раку простати. Однією із задач, була розробка лендінгу на який запускатиметься контекстна та таргетована реклама. Сайт повинен нести в собі інформаційний характер для нових відвідувачів, а також збільшити кількість пацієнтів. Наша команда виконала всі побажання клієнта. Були підібрані та погоджені кольорові комбінації, вибраний шрифт, складений порядок виведення блоків і компонування текстових елементів. Розроблена базова SEO-оптимізація, налаштована контекстна реклама в гуглі та таргетована реклама в соціальних мережах на залучення цільового трафіку і створення інформаційного охоплення та залучення нових потенційних пацієнтів. Нам вдалося збільшити кількість пацієнтів на лікування раку простати.
5.Функціонал сайту.
Зручний функціонал сайту, який розрахований на різні вікові категорії відвідувачів. На сайті містяться декілька форм зворотного зв'язку, де відвідувачі мають можливість залишити свої контактні дані, а також контактна інформація для зв`язку з клінікою. Посилання на профілі соціальних мереж клініки та карта з місцем знаходження. На сайті є блок з новинами, де регулярно оновлюється інформація, та блок з відгуками клієнтів, які пройшли успішний шлях лікування.

irimigroup-robot.com.ua
Сайт для клініки изображение 1

Работа добавлена: 07.06.22

Наверх