Інтернет-магазин чоловічого одягу ВІВАТ
20 дней

Мені було доручено створити інтернет-магазин для мережі магазинів чоловічого одягу VIVAT. Проект включав придбання та реєстрацію домену веб-сайту, вибір та придбання відповідного шаблону Wordpress, встановлення Wordpress та необхідних плагінів, а також налаштування компонента магазину Woocommerce. Також займався редагуванням та оптимізацією зображень, а також підготовкою та публікацією тематичних статей для надання цінної інформації відвідувачам магазину.

Щоб забезпечити точне відстеження та аналіз продуктивності магазину, я підключив і налаштував Google Analytics. Протягом усього проекту я працював ефективно та результативно, завершивши проект за 20 днів. Кінцевим результатом став зручний, візуально привабливий і повнофункціональний інтернет-магазин, який відповідав потребам клієнта та перевершував його очікування.

Цей проект демонструє мої навички розробки Wordpress, створення онлайн-магазину, редагування зображень та інтеграції аналітики. Я впевнений у своїй здатності забезпечити подібні результати для майбутніх проектів і завжди прагну вдосконалювати свої навички та знання, щоб краще обслуговувати своїх клієнтів.

Інтернет-магазин чоловічого одягу ВІВАТ изображение 1

Работа добавлена: 05.02.23

Наверх