Фірмовий салон-магазин Gorenje
1000 60 дней

Задача: створити інтернет-магазин з врауванням корпоротивного стилю бренду Gorenje

Дизайн
стиль дизайну був повність витриманий відповіфдно до стилю бренду Gorenje. Особливу увагу було приділено комфорту користувачів при використанні сайту і пошуку товарів.

Front-end
верстка виконана строго за макетом, сроблено адаптування під усі розміри екранів. Є кросбраузерність включаючи IE.

Back-end
проект реалізований на CMS OpenCart 2. Створений модуль швидкого і зручного оновлення цін на сайті. Розроблений функціонал придбання комплектів техніки зі знижкою. Також на стайті створені розділи новин і акційних пропозицій. Раалізовано максимально простий спосіб оформлення заказу, що привело до значного покращення конверсії. Також присутній фунціонал фільтру та відгуків.

Просування та реклама
на етапі розробки був закладений весь необхідний функціонал для просування сайту.Реалізована автоматична генерація SEO-тегів. Займались просуванням сайту деякий час і зайнали гарні позиції у пошуковій системі. Також займались рекламними компаніями у google і facebook (+instagram), за резулльтатами яких суттево підвищились продажі.

Інше
надаємо проекту цілодобову підтримку і можливість консультацій з будьякого питання. Повністю відповідаємо за рекламу та просування (в рамках бюджету замовника).

gorenje.com.ua
Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 1

Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 2

Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 3

Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 4

Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 5

Фірмовий салон-магазин Gorenje изображение 6

Работа добавлена: 03.08.20

Наверх