Текст для відео ТМ "Вина Бейкуш"

Вариант 1
Хр: 34 с

Ми робимо вино з великою повагої до землі, яка дає життя нашим лозам. З відповідальністю до екосисеми Чороморського узбережжя, де зростають наші виноградники. Зі знанням своєї справи, в найкращих традиціях європейського виноробства.
Вина Бейкуш смакують палким південним сонцем, морськими чорноморськими хвилями, терпкими степовими травами. Тим, чим оповитий Південь України.
Це той унікальний продукт, який прийнято дарувати друзям, коханим, брати із собою в подорожі та презентувати партнерам.
Виноробня Бейкуш - вина Чорного моря.


Вариант 2
Хр:46 с

Робити вино не складно. Це зможе будь-хто. Робити якісне вино в європейських традиціях можуть лише закохані в свою справу винороби. Міксуючі традиційні смаки з останніми досягненнями виноробної науки. Контролюючі всі етапи виробництва. Так майстри шукають нові смаки, збирають їх, як музиканти мелодію - по нотах. Аби створити свій шедевр “Вина Бейкуш”.
В унікальному місці, на мисі Бейкуш, зростають наші лози. Під палким південним сонцем набираються смаку грона. Аби ви змогли розказати своїм близьким про свою Україну, про Чорне море. Це історія про любов до рідної землі, про повагу та гідність.
“Вина Бейкуш” - це ваша крафтова історія.

Вариант 3
Хр: 33 с
В нас прийнято дарувати близьким найкраще. Ділитися справжнім, розповідаючи історію. Про те, як на мисі Бейкуш зростають лози і наливаються грона. Про майстрів, які шукають нові смаки, збирають їх, як музиканти мелодію - по нотах. Аби створити свій шедевр в кращих європейських традиціях - “Вина Бейкуш”.
Це історія про любов та повагу до рідної землі, про гідність. Це смак південного сонця, Чорного моря й закоханості в Україну.
“Вина Бейкуш” - це ваша крафтова історія.

Работа добавлена: 13.07.19, изменена: 28.07.19

Наверх