Резюме

На разі зараз я є дипломованим спеціалістом, а саме Технік-технолог з виробництва харчової продукції та підвищую свій рівень знань до Інженера-технолога з виробництва харчової продукції здорового харчування. Закінчив навчання у 2021 році, навчаючись понад 3 років та на теперешній момент маю досвід роботи кухарем універсалом, Су-шефом та Шефом, з виконанням усіх функцій та вимог. Під час роботи виконував такі завдання як розробка сезонного меню, створення меню закладу, розробка технологічних карт до нього, визначення собівартості кожної страви та націнки на неї з дотриманням усих нормативно правових норм та стандартів. Можливо також розробити індивідуальне меню харчування як дієтичне ( з ціллю схуднути або ж набирати массу) так і алергенне, якщо у дорослого чи дитини є схильність на аллергію якого небудь продукту харчування такі як " аллергія на молоко, яйця, рибу та морепродукти, горіхи, глютен(пшеницю), на сою, фрукти та овочі, на спеції, мед, штучні добавки. Меню для вегетаріанців та веганів ( на тиждень) Розробка меню повністю індивідуальна.

Розробка або створення сбалансованого раціону харчування для всієї сім'ї або ж для окремого члена родини, підбір вітамінів.


Розробка харчування для спеціалістів в напрямках ФІТНЕСУ, МАССАЖУ, КОСМЕТОЛОГІЇ, які прагнуть знайти нових клієнтів.

Розробка харчування індивідуально при різних захворюваннях (Хронічний стресс, Акне, Аллергія, Детокс і тд.), Також при

Розладах харчової поведінки

В избранных у 0 заказчиков

Наверх