Розробка користувацької KPS-CRM React.js, Next.js, Node.js, TypeScript

Задача

Розробити CRM-систему для роботи із внутрішнім документообігом компанії. Що дозволить користувачам створювати, редагувати та зберігати різні робочі документи та звіти, контакти, чати чи листування з представниками клієнтів тощо.

Рішення

Задачі даного проекту були реалізовані з використанням наступних технологій

REACT
Ця бібліотека дозволяє швидко створювати програми, а декларативний стиль програмування значно спрощує налагодження компонентів та проекту. Спрощує динамічне створення додатків, спрощує розробку та підвищує продуктивність додатків, односторонній потік даних та використання при розробці мобільних додатків.
MATERIAL-UI
Всі компоненти Material-UI єдині по дизайну та кольорам. Такий підхід дозволяє програмі, що розробляється, або сайту виглядати дуже естетично.
APOLLO CLIENT
Спрощує віддалене та локальне керування даними. Інтелектуальний підхід Apollo Client до кешування та складання звітів для вибірки даних допомагає виконувати ітерації швидше та писати менше коду.
TYPESCRIPT
Інтегрована статична типізація гарантує підвищену надійність та безпеку при розробці програм. Крім того, зі зростанням розміру проекту в майбутньому його можна буде краще і простіше масштабувати.
POSTGRESQL
Одна з найбільш передових реляційних баз даних з відкритим вихідним кодом, що має об'єктно-орієнтовану функціональність, включаючи підтримку концепції ACID (atomicity, consistency, isolation, durability). Він включає надійну обробку транзакцій і посилальну цілісність.

Результат

Інтеграція даної CRM-системи дозволила оптимізувати робочий процес компанії та зробити документообіг зручнішим.

Розробка користувацької KPS-CRM React.js, Next.js, Node.js, TypeScript изображение 1

Розробка користувацької KPS-CRM React.js, Next.js, Node.js, TypeScript изображение 2

Розробка користувацької KPS-CRM React.js, Next.js, Node.js, TypeScript изображение 3

Розробка користувацької KPS-CRM React.js, Next.js, Node.js, TypeScript изображение 4

Работа добавлена: 15.03.24, изменена: 04.04.24

Наверх