- Веселка в роті
Інгредієнти для білого коржа:
- 10 яєчних білків
- 1,5 стакан цукру
- 1ст.л. порошку до печива
- 1 ст. муки
- 1 ст. л. сухого маку
Інгредієнти для жовтого коржа:
- 10 жовтків + 2 яйця
- 8 л. муки
- 8 л. цукру
- 1 ст. л. порошку до печива
Інгредієнти для крему:
- 2 червоні вишневі галеретки
- 0,5 л. сметани
Приготування:
1. Білий корж.
Збиваємо яєчні білки . Збиваючи, поступово додаємо цукор. Далі додаємо муку , порошок до печива і сухий мак. Вимішуємо ложкою. Печемо два коржі.
2. Жовтий корж.
Збиваємо яйця і жовтки з цукром до густої консистенції. Додаємо муку і порошок до печива, вимішуємо ложкою. Печемо два коржі.
3. Крем
Розводимо дві галеретки в пів літра води і залишаємо в холоді до стану майже повного затвердіння. Збиваємо сметану, поступово додаючи галеретку. Перемішуємо і смакуємо. Смачного!