Планувальне рішення квартири 70м2
40 грн. 3 дня

Планувальне рішення квартири 70м2
1 варінт: При вході передбачено взуття, для повсякденного взуття та верхню висувну скриньку для зберігання дрібниць, які потрібні перед виходом. Велике дзеркало на повний зріст можна подивитися перед виходом, а також візуально розширити невеликий передпокій. Пуф над нами гачки для повсякденного одягу. Поруч шафа зі штангою для вішалок та полицями для зберігання шапок, шарфів, сумок).
У цьому варіанті на кухні передбачена барна стійка для сніданків та швидких перекусів. Окремий холодильник, духова шафа вбудована в колону навпроти холодильника. Кухня з отвором (є можливість поставити розсувні двері). Обідній стіл розташований у вітальні. Передбачається зберігання додаткових розкладних стільців на балконі у шафі.
Пральна машина розташована в санвузлі під стільницею умивальника. А бойлер знаходиться в шафі над інсталяцією. (Після вибору моделі можна його повісити горизонтально, щоб було більше вільного місця для поличок в шафі). У ванній кімнаті передбачається гіпсокартонна ніша для зберігання гігієнічних засобів (при вході в санвузол вони будуть приховані так як ніша буде відкрита тільки з боку ванни).
У спальні з обох боків розташований відкритий гардероб. Вгорі якого розташовуються штанги, а внизу комод з висувними ящиками для зберігання речей, які не передбачається вішати на вішалки. Також у спальні передбачений.
2 варіант: При вході розташована консоль з висувними ящиками для зберігання (ключів, парасольок, рукавичок та інших дрібниць, які потрібні перед виходом) та дзеркалом. Далі зона з банкеткою і велика шафа в якому буде розташовуватися відділення зі штангою для верхнього одягу і відділення з пральною машинкою, бойлером і розміщення окремої сушильної машинки за бажанням.
Кухня Г-подібна із вбудованою технікою. Холодильник і духова шафа (за бажанням можна додати вбудовану мікрохвильову піч або кавоварку) розташовані в колоні біля вікна. Повноцінний обідній стіл у вітальні.
У санвузлі передбачено підвісний унітаз, над ним шафу для зберігання. По обидва боки душової системи розташовані ніші для пляшок. Ванна плавно переходить у підвісний умивальник із висувними ящиками. Так само в даному варіанті збоку від унітазу можна розташувати нішу (для туалетного паперу та йоржика)
Ми збільшили коридор для того, щоб додати більше зон для зберігання побутової техніки та речей. І в даному варіанті прокладається кабінет/гостьова кімната з великим столом-підвіконням по обидва боки від столу розміщуються стелажі для зберігання документів, книг і т.д. Передбачено розкладний диван для

Планувальне рішення квартири 70м2 изображение 1

Планувальне рішення квартири 70м2 изображение 2

Планувальне рішення квартири 70м2 изображение 3

Работа добавлена: 19.12.22

Наверх