Логотип та банер для дитячого ігрового простору
1500 грн. 3 дня

Запит був на створення логотипу для дитячого ігрового простору та рекламного макету. Цільова аудиторія якої батьки, що бажають насолодитися шопінгом, поки їхня дитина грає у безпечному ігровому середовищі.

Мені було надзвичайно важливо передати в логотипі та рекламному макеті енергію та веселощі, які властиві дитячим іграм. Тому я вибрала яскраві соковиті кольори, щоб вони надавали проекту живості та радісного настрою. Я вважаю, ці яскраві відтінки спонукатимуть дітей до активної гри та дозволять їм відчути себе у справжньому казковому світі

Окрім того, для рекламного макету я використала м'які шрифти, які додають привітності та затишку. Це було зроблено з урахуванням того, що батьки, які шукають трохи відпочинку під час шопінгу, будуть переглядати цей макет.

Також маю навички в копірайтингу, тому створила чудовий текст, що доповнює макет та привертає увагу. Реклама звертається до батьків, які хочуть насолодитися шопінгом, знаючи, що їхні діти у безпеці та оточені розвагами. Я впевнена, що цей текст заспокоїть маму або тата, і переконає їх у якості сервісу.

Тож, якщо ви також шукаєте створення логотипу або рекламного креативу, не соромтеся звертатися до мене! Я з нетерпінням чекаю на нові захоплюючі проекти та можливість допомогти вам створити щось неймовірне!

Логотип та банер для дитячого ігрового простору изображение 1

Логотип та банер для дитячого ігрового простору изображение 2

Работа добавлена: 02.08.23

Наверх