Магазин меблів для дому та офісу Glance – висока якість за чесними цінами

Магазин меблів для дому та офісу Glance – висока якість за чесними цінами

В інтернет-магазині меблів Glance на сайті https://glance.ua/ представлено 20 тисяч товарів, відмінної якості та за приємну ціну. Широкий асортимент товару дозволяє швидко завершити облаштування будь-якого приміщення, будь-то квартира, будинок, офіс чи присадибна ділянка. Купувати меблі онлайн зручно, ще й тому, що можна це зробити за хвилину не встаючи з дивану, але треба звернути увагу на деякі нюанси.

Загальні правила вибору:

• Колір – найкращий варіант той, який гармонійно поєднується з кольоровою гаммою інтер’єру, або з деякими його елементами;
• Матеріал – натуральна деревина, МДФ, ДСП. Найкращий за довговічністю та екологічністю – натуральна деревина, але задля здешевлення продукції використовують її замінник (легкий, недовговічний та небезпечний). Для садових меблів – ротанг, алюміній, артвуд, пластик (стійкі до впливу зовнішніх факторів, не потребують особливого догляду), хардвуд (потребує особливого догляду);
• Габарити меблів. Необхідно визначитись з площею, на якій будуть розміщені меблі, за допомогою рулетки виміряти та співвіднести з габаритами зазначеними в описі товару;
• Комплектація та відсутність виробничих дефектів (сліди деформації, тріщини, набряклі дерев’яні частини, несправна фурнітура, підозрілий скрип та інше);
• Збірка. Вартість монтажу меблів або включена, або не включена у вартість замовлення. Це необхідно з’ясувати заздалегідь та сплатити окремо. Якщо монтаж не передбачений, дізнайтесь про наявність інструкції, за якою ви це будете робити самостійного.

Також дізнайтесь про умови доставлення, умови оплати, надані гарантії на товар. Ознайомтесь з відгуками покупців про товар та про самого продавця.

В інтернет-магазині меблів Glance можна придбати меблі перевірених брендів IKEA, HALMAR, BRW, SIGNAL.

Структура інтернет-магазину включає 7 груп, з яких:

1. Дім
1.1 Спальня (ліжка, тумбочки, шафи, спальні гарнітури, комоди, туалетні столики, матраци, наматрацники, матраци топпери)
1.2 Кухня (столи, обідні комплекти, стільці, сервірувальні столи, модульні кухні, столи трансформери, сантехніка для кухні, обідні групи)
1.3 Вітальня (журнальні столики, тумби під телевізор, модульні вітальні, вітрини у вітальню, стелажі, полички)
1.4 Передпокій (підлогові вішалки, настінні вішалки, плечики, ящики, коробки для зберігання, чохли для одягу, підставка для парасольок, шафи, стелажі, організатори для одягу, кишені та полиці для взуття, тумба, лавка, килимок, стійка, шафка, ложка для взуття)
1.5 Дитяча (ліжка, комп’ютері крісла, комоди та стелажі, столи, стільці, шафи, іграшки м’які, дерев’яні та пластмасові, приладдя для малювання, світильники, дитячий посуд, сповивальні столики, автокрісла)
1.6 Ванна (шафи, тумби, аксесуари - полички, тримачі, сушарки, сидіння, кошики, килимки, вішалки, щітки, дозатори, рушники, мильниці, стакани, відра, завіса для душу – дзеркала, сантехніка – раковина, душ, змішувач – комплекти меблів)
1.7 Декор для дому (дзеркала, свічники, вази, фоторамки, годинники, горщики для квітів, декоративні квіти та свічки, картини)
1.8 М’які меблі (дивані розкладні та нерозкладні, пуфи, м’які крісла)
1.9 Текстиль (пледи, подушки, ковдри, постільна білизна, килими, текстиль для кухні, ванної та дитячої кімнати, штори, жалюзі та гардини, карнизи)
1.10 Посуд (тарілки, чашки, келихи, склянки, графини, кухонне приладдя, чайники, каструлі, сковорідки, деко та форми для випікання, набір посуду, столові приладдя, контейнери для їжі)
1.11 Освітлення (торшери, світильники, настільні світильники та лампи, декоративне освітлення, абажури та підставки)

2. Офіс
2.1 Офісні столи
2.2 Офісні крісла (для керівника, персоналу, відвідувачів, геймерські)
2.3 Офісні тумби
2.4 Офісні аксесуари (підставки, підкладки, ящики-органайзер, коробки, захисні килимки, тримачі, контейнери, відра для сміття, сегрегатори, стелажі, перфорована дошка)

3. Сад і тераса
3.1 Столи садові
3.2 Стільці садові
3.3 Комплекти садові (столи + стільці)
3.4 Гойдалки садові
3.5 Дивани садові
3.6 Шезлонги
3.7 Гамаки
3.8 Альтанки
3.9 Парасолі садові
3.10 Крісла кокони
3.11 Гриль
3.12 Аксесуари для саду (подушки, чохли, рюкзаки для пікніка, настільні панелі)

4. Horera
4.1 Барні стільці
4.2 Барні столики
4.3 Барні крісла

5. Побутова хімія
5.1 Шампуні
5.2 Туалетний порошок
5.3 Миючи засоби
5.4 Мило
5.5 Зубні пасти та щітки
5.6 Засоби для туалету
5.7 Засоби для гоління та гігієни
5.8 Дрібниці на кухню (мишоловка, освіжувач повітря, фольга для запікання)

6. Туризм (туристичні та рибацькі столики, крісла, розкладачки)

7. Генератори (генератори, портативні зарядні станції)

Умови доставлення:

В середньому, термін доставлення складає від 1 до 3 днів, якщо населений пункт досить віддалений – до 5 днів.

Замовлення зберігаються впродовж 5 днів.

Ви можете самостійно забрати замовлення з Волинської області (с. Вербка, провулок Ватутіна, 5), або скористатися послугами топових служб доставлення: Нова Пошта, Укрпошта та Делівері.

Ви отримаєте товари в розібраному вигляді, кожна деталь знаходиться в окремій коробці з картону. Це гарантує уникнення будь-яких пошкоджень продукції.

Пріоритети інтернет-магазину меблів Glance:

• Великий вибір
• Власний імпорт
• Онлайн замовлення в зручний для покупця час
• Відмінна якість
• Чесна ціна
• Велике замовлення чи маленьке, покупець отримає його швидко та вчасно
• Діє накопичувальна знижка

«Ми експерти в товарах для забезпечення вашого комфорту в домі та офісі», - стверджує команда Glance. Їх впевненість, сміливість та амбітність захоплює!

Работа добавлена: 22.03.23

Наверх