Ніша: Послуги б'юті, перманентний макіяж і нарощування вій
Клієнт: Салон краси в США

З яким завданням звернувся клієнт:
Потрібно запустити рекламу просування послуг салону. Вартість за бронь не повинна перевищувати 35$. Насамперед пріоритетно було розвивати перманентний макіяж, а потім нарощування, оскільки друга послуга з більшим LTV, але з меншим середнім чеком.

Які інструменти використовували:
- Facebook & Instagram рекламу на сайт
- Facebook & Instagram рекламу на дописи в Direct Instagram/Facebook Messenger

Що зробили:
- Проаналізували креативи конкурентів та офери, на які запускають рекламу. У своїх креативах зробили акцент на фотографіях До/Після і колажах із прикладами робіт майстра. Текст використовували короткий і довгий, оскільки працювали вони з різною ефективністю.
- Протестували трафік на сайт, але, на жаль, на сайті були проблеми із надто незручною формою реєстрації на процедуру, тому після кількох спроб відключили рекламу сайту.
- Після реклами сайту підготували до запуску рекламу на повідомлення: створили шаблони відповідей, додали знижку на комплексну процедуру. У результаті вдалося отримати перші звернення, але кількість записів була невелика.
- Після цього оновили аудиторії, виключили майстрів і власників салонів краси, оновили креативи та додали акцію в пропозицію. У результаті досягли цільової ціни за бронь.

Результати:
Бюджет: 520$
Кількість звернень: 103
Вартість звернення: 5$
Вартість клієнта: 33$

magiclook.us
Студія краси в США изображение 1

Работа добавлена: 20.04.24, изменена: 22.04.24

Наверх