Просування інтернет-магазину шкіряного взуття

Клієнт звернувся до студії цифрового маркетингу весною 2019 року. Першопочатково була задача - це розробка сайту та синхронізація його з 1С (синхронізація двохстороння). Оcкільки в технічному завданні на розробку проекту передбачалось багато унікального функціоналу, для замовника рекомендовано було розробку сайту на мові програмування Python з використанням веб-фреймворк Django .

Коли проект був готовий на орієнтовно на 70%, замовнику було надано стратегію запуску сайту. Для формування стратегії було проведено аналіз конкурентів, згідно якого в ТОП видачі знаходяться сильні сайти зі старими доменами. Відповідно до аналізу клієнту було роз’яснено орієнтовний період очікування результатів. Оскільки домен був новий, без історії, відповідно і результати прогнозували орієнтовно через 8 місяців від початку робіт, враховуючи конкуренцію. При цьому весь цей період проводились роботи пов’язані з оптимізацією веб ресурсу - внутрішня та зовнішня оптимізація.

Першопочатково на сайті було запущено тільки російську версію сайту, через рік роботи було додано також українську. Значну динаміку росту сайт почав демонструвати в вересні 2020 року, оскільки в даний період було змінено стратегію роботи з ресурсом. Значний акцент почали ставити саме на внутрішню оптимізацію та підбір релевантних тем для матеріалів блогу. Після формування стратегії замовник проводити фотосесію. В стратегії планувались теми статей відповідно під які надавались фото. Також було внесено деякі технічні моменти в роботу сайту, одним з них було забирання прелоутера сайту. Тим самим ми досягли максимальної релевантності сторінок.

За останні три місяці трафік сайту зріс на 56%. К-сть запитів по яких видається сайт на 23%. При рості кількості запитів не спостерігається падіння середньої позиції сайту, це означає що веб ресурс вже має достатньо високий рівень довіри в пошукової системи і нові запити заходять на достатньо високі позиції в індексі.

Просування інтернет-магазину шкіряного взуття изображение 1

Просування інтернет-магазину шкіряного взуття изображение 2

Просування інтернет-магазину шкіряного взуття изображение 3

Просування інтернет-магазину шкіряного взуття изображение 4

Просування інтернет-магазину шкіряного взуття изображение 5

Робота додана: 26.07.21

Вгору