ТОП 10 КРАЩИХ АВТОМОБІЛІВ СВІТУ
440 грн.

Переклад з англійської на українську. Розмір заголовка - 28; розмір тексту - 20; шрифт - Century Gothic.

Протягом десятиліть, найкращі автомобілі на світовому ринку завжди викликали величезне захоплення. Ми витрачаємо стільки часу, дивлячись на ці них та споглядаючи за ними з кількох причин. Для більшості з нас, водіння цими автомобілями (не кажучи вже про їхню власність) є нічим іншим, як прекрасною мрією ...
Ось список 10 найкращих автомобілів у світі на сьогодні:

1. Aston Martin Vanquish
Aston Martin Vanquish — це великий туристичний автомобіль, модель старіючої лінійки - Virage. Перше покоління V12 Vanquish було представлено в Женевському автосалоні у 2001 році. Він був офіційним автомобілем Джеймса Бонда у фільмі - «Помри в інший день».
Vanquish S був представлений у 2004 році з більш потужним двигуном і покращеною аеродинамікою. Vanquish S і V12 Vanquish були замінені на DBS у 2007 році. 2012 рік відродив назву Vanquish для наступника - DBS. А вже у 2013 році, Aston Martin, представив -Vanquish, що розвиває швидкість до 283 миль/год. Завдяки кузову з вуглецевого волокна та величезному 12-циліндровому двигуну немає жодних перешкод для нового кабріолета - Aston Martin, Vanquish Volante. Дроптоп-купе має максимальну швидкість 283 милі/годину.

2. SSC Ultimate Aero

SSC Ultimate Aero — спортивний автомобіль із центральним розташуванням двигуна, виготовлений у США компанією SSC North America. Це американське авто фактично є третім найшвидшим вуличним транспортом у світі з максимальною швидкістю - 257 миль/годину та розгоном до 100 миль/годину за 2,7 секунди. За оцінками, буде випущено лише 25 таких моделей.

3. Maybach Landaulet

Landaulet - є найдорожчим седаном на ринку, та може розганятися від 0 до 60 миль/годину за 5,2 секунди. Це один з найрозкішніших автомобілів, які коли небудь створювалися! Він має кабріолет, який повністю відкривається ззаду. Maybach створений спеціально для генеральних директорів і керівників, які мають особистого водія.

4. Porsche Carrera GT

Porsche Carrera GT — спортивний автомобіль із центральним розташуванням двигуна. Він був виготовлений компанією Porsche, між 2004–2007 роками, в Лейпцигу (Німеччина). Carrera GT є номером один у списку найкращих спортивних автомобілів 2000-х років, також, він займає 8 місце у переліку кращих авто усіх часів.

5. Pagani Zonda C12 F

Pagani Zonda C12 F — спортивний автомобіль, створений італійським виробником - Pagani. Pagani Zonda C12 F є одним з найдорожчих автомобілів у світі. Він обіцяє розвивати максимальну швидкість 215 миль/годину і розганятися від 0 до 60 миль/годину за 3,5 секунди.

6. Enzo Ferrari

Цей автомобіль, названий на честь засновника компанії - Енцо Феррарі, являє собою berlinetta з 12-циліндровим центральним двигуном. Він був побудований в 2002 році за технологією Формули-1, найпопулярніший суперкар, коли небудь створений. Enzo, має максимальну швидкість 217 миль/годину і здатний розганятися від 0 до 60 миль/годину за 3,4 секунди.
За весь час було виготовлено лише 400 екземплярів, і зараз він продається на аукціонах, за понад 1 000 000 доларів США.

7. McLaren F1

McLaren F1 — спортивний автомобіль, розроблений і виготовлений компанією - McLaren Automotive. Авто має численні фірмові дизайни та технології, він легший і має більш обтічну структуру, ніж багато сучасних спортивних автомобілів. У 1994 році McLaren F1 був найшвидшим і найдорожчим автомобілем. Незважаючи на те, що він був побудований більше 15 років тому, модель все ще має неймовірну максимальну швидкість 240 миль/годину і розганяється до 60 миль/годину за 3,2 секунди. Навіть сьогодні, McLaren F1, все ще займає перше місце в списку та перевершує інші суперкари.

8. Koenigsegg CCXR

Koenigsegg CCXR — це середньомоторний родстер від шведського виробника автомобілів - Koenigsegg. CCXR оснащений модифікованим двигуном V8 з подвійним наддувом від CCX, переобладнаним для використання етанолу E85 або E100, а також стандартного 98-октанового бензину. Мета модифікації – зробити двигун гнучким для різних видів палива.
Досяг максимальної швидкості, понад 400 км/годину, працюючи на біопаливі, наприклад, E85 та E100.
CCXR є наступником першого гіперавтомобіля - Koenigsegg CCX із модифікованим двигуном - flexfuel, здатним спалювати як звичайний бензин, так і етанол. Конструктор CCXR і засновник Koenigsegg - Крістіан фон Кенігсегг сказав, - «Наші інженери не могли повірити цифрам, коли ми тестували автомобіль». У березні 2009 року, Forbes, вибрав CCXR одним із десяти найкрасивіших автомобілів в історії.

9. Lamborghini Reventon

Lamborghini Reventón — середньомоторний спортивний автомобіль, який дебютував на Франкфуртському автосалоні 2007 року. Це був найдорожчий дорожній автомобіль Lamborghini, поки не було випущено - Lamborghini Veneno, вартість якого складає 2 000 000 доларів. Максимальна швидкість була зафіксована в Дубаї, ОАЕ, на рівні 221 миль/годину (355,7 км/год).
Найпотужніший і найдорожчий Lamborghini, займає 2 місце в списку. Він розганяється до 60 миль/годину за 3,3 секунди, а максимальна швидкість становить 211 миль/годину. Його рідкісний (обмежено до 20) і стильний дизайн є причинами, чому він дорогий у володінні. Цей автомобіль розрахований на дві особи. Його було випущено обмеженою кількістю, близько - 27 екземплярів, у тому числі - 7 для музеїв.

10. Bugatti Veyron

Bugatti Veyron, за всіма показниками, є найекстремальнішим серійним дорожнім автомобілем у світі. Має найвищу максимальну швидкість та безпосередньо, домінує на трасі. Bugatti Veyron EB 16.4 — це середньомоторний автомобіль великого турінгу, спроектований і розроблений - Volkswagen Group, виготовлений у Мольсхаймі (Франція), компанією - Bugatti Automobiles SAS.
Це, найдорожчий вуличний легальний автомобіль, доступний на ринку сьогодні (базова модель Veyron, коштує 1 700 000 доларів). Здатний досягати 0-60 миль/годину за 2,5 секунди.

Робота додана: 27.03.23

Вгору