Мемобійка - 2D шутер рогалик з видом зверху від українського розробника. Головним героєм є МС Петя – талановитий репер із села Хлівище з незвичними здібностями, який стоїть перед важким завданням – перемогти трьох потужних злодіїв та довести всім, що він справжній мотиватор України.

У Мемобійці гравцям будуть доступні три локації, кожна з яких складається з набору кімнат. Кожна кімната наповнена ворогами у вигляді найпопулярніших мем-персонажів. Гравцям доведеться виявити вміння стріляти, уникати ворожих атак та реагувати швидко, щоб вижити та дійти до кінця. Однак життя у Петі одне – у разі невдачі доведеться починати спочатку. Гра не легка від початку, тому підготуй свої нерви!

МС Петя володіє вражаючим арсеналом зброї та суперсилами, які він знаходить під час гри у ящиках. Гравці можуть знаходити нові гармати, культову їжу та інші бонуси, які допомагають Петі.

Мемобійка містить захоплюючу історію, швидкий та динамічний геймплей та стильну графіку, що відображає атмосферу світу мемів. Гра поєднує в собі елементи шутера та аркади, створюючи захоплюючий досвід для гравців різного віку.

Приєднуйтесь до МС Петі та допоможіть йому врятувати свою гідність у захоплюючому шутері Мемобійка!

play.google.com
Мемобійка изображение 1

Мемобійка изображение 2

Мемобійка изображение 3

Мемобійка изображение 4

Мемобійка изображение 5

Мемобійка изображение 6

Мемобійка изображение 7

Мемобійка изображение 8

Робота додана: 24.09.23

Вгору