Таргетована реклама у ніші Одягу
200

Безкоштовно допоможу проаналізувати та перестати зливати бюджет на неефективну рекламу!

Привіт! Мене звати Тетяна. Я з 2022 року спеціалізуюсь на таргетованій рекламі по таким майданчикам як: Facebook, Instagram, більше ніж у 4-х нішах.

Таргетована реклама у ніші одягу може допомогти закрити різноманітні болі та проблеми, з якими ************* підприємці в цьому сегменті ринку. Найактуальніші, які я виділила:

1. Невідповідність стилю: За допомогою реклами я можу показати, що ваш одяг відповідає конкретному стилю, що допоможе залучити клієнтів зі схожими модними уподобаннями.

2. Конкуренція: За допомогою реклами я допоможу виділитися серед конкурентів та виокремити ваш бренд як унікальний та привабливий.

3. Низький рівень усвідомлення: Якщо ваш бренд або одяг мало відомий, я налаштую таргетовану рекламу так, що допоможе підвищити його усвідомленість та збільшити кількість потенційних клієнтів.

4. Малоактивна аудиторія: Розробивши рекламну стратегію я активно залучатиму та зберігатиму зацікавлену аудиторію, що сприяє зростанню продажів.

5. Розсіяний маркетинговий бюджет: За допомогою таргетованої реклами я допоможу спрямувати ваші ресурси на рекламу саме тим клієнтам, які є більш схильними купувати ваш одяг.

Отримайте безкоштовну консультацію зі мною для підвищення ефективності вашого бізнесу. Покращіть свої результати вже зараз!

Як зі мною зв'язатись?
Instagram: _taniakravchenko
Viber: +48732702271

Таргетована реклама у ніші Одягу изображение 1

Таргетована реклама у ніші Одягу изображение 2

Таргетована реклама у ніші Одягу изображение 3

Робота додана: 01.08.23

Вгору