Подорож Карпатами
500 грн. 12 годин

Подорож Карпатами - це незабутній досвід для будь-якого любителя пригод та природи. Зелені ліси, гірські потоки та високі вершини роблять Карпати ідеальним місцем для активного відпочинку та відкриття нових місць.
Почніть свою подорож зі села Яремче, розташованого в серці Карпат. Відвідайте водоспад "Пробій", де води гірської річки перетинаються через великі камені. Наступним кроком буде відвідування курорту Буковель, де ви зможете зануритися в світ гірського лижного спорту та насолоджуватися прекрасними видами з гірських вершин.
Продовжуючи свою подорож, ви можете побачити вишукану архітектуру замків та фортець, таких як Золочівський замок, який був збудований у 17-му столітті, або Подільська фортеця в місті Кам'янець-Подільський, яка вважається однією з найкрасивіших в Україні.
Також не пропустіть можливість побачити незвичайні місця, такі як печера "Оптимістична", де ви зможете відкрити для себе кристалічні структури карстової породи, або кам'яні формації на вершині гори Маковиця.
У Карпатах також є багато місць для релаксації та відпочинку, таких як термальні джерела у селі Косів або карпатські курорти у селі Шешори.
Подорож Карпатами - це досвід, який залишиться з вами назавжди. Відчуйте дух пригод та насолоджуйтеся красою українських гір.

Робота додана: 25.03.23

Вгору